Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Değişimle kazanan Afyon halkı kaybeden rantçılar oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değişimle kazanan Afyon halkı kaybeden rantçılar oldu
Abone ol
Mazbatasını aldıktan sonra devir teslim töreni için Afyonkarahisar Belediye binasına gelen Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, kendini bekleyen partililere ve Afyonkarahisarlılara seslendi. Köksal, “Bu değişimle kazanan Afyonkarahisar halkı, kaybeden memleketin ve Belediyenin olanaklarını kendi menfaatleri için kullanan rantçılar olmuştur. Bundan sonra bu şehri daha güzel, daha yaşanabilir bir hale getirmek, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin hakkına sahip çıkmak ve onlara iyi hizmeti sunmak görevimizdir.” dedi.

Afyonkarahisar tarihinin ilk kadın Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal, görevi Mehmet Zeybek’ten aldı. Devir teslim törenini için Belediye hizmet binasına gelen yeni Başkan Köksal’ı binlerce kişi karşıladı. İzdihamın yaşadığı programda Belediye binasına güçlükle ulaşan Başkan Köksal Afyonkarahisar Belediyesi zabıta mangası tarafından karşılandı. Zabıta mangasını selamlayan yeni Başkan kendini bekleyen kalabalığa seslendi.
Köksal şunları söyledi: “Belediye Zabıta mangasını selamlayan Başkan Köksal şunları söyledi: “Kıymetli hemşehrilerim, destekleriyle yanımda olan kazanmam için gece gündüz çalışan, dualarını eksik etmeyen bugünler için çırpınan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bana tamda 3 Nisan 1930 kadınlara Belediye seçimlerinde seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümünde bu memleketin cumhuriyet tarihindeki ilk kadın Belediye başkanı olma onurunu yaşatan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürler. Bugüne kadar Belediye başkanlığı yapmış olan tüm belediye başkanlarımıza çabalarından, emeklerinden ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Edebiyete intikal etmiş tüm Belediye Başkanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”
HERKESİN YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜ MUTLU BİR KENT OLACAK
“Bu değişimle kazanan Afyonkarahisar halkı, kaybeden memleketin ve Belediyenin olanaklarını kendi menfaatleri için kullanan rantçılar olmuştur.” Diyen Köksal sözlerine şöyle devam etti:
“Bundan sonra bu şehri daha güzel, daha yaşanabilir bir hale getirmek, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin hakkına sahip çıkmak ve onlara iyi hizmeti sunmak görevimizdir. Belediyenin gelirleri bundan üç kişiye, beş kişiye Suriyelilere değil bütün Afyonkarahisarlılara harcanacaktır. Ben adaylığımın açıklandığı 10 Ocak tarihinden itibaren parti rozetimi çıkardım, ayyıldızlı rozetimi taktım. Ve bundan sonra da ayyıldızlı rozetimle bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hizmet edeceğim. Ben bana oy versin vermesin, bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin oyuyla seçilmiş olarak kendimi kabul ediyorum ve hizmetlerimi hiçbir Afyonkarahisarlı hemşehrimi ayırt etmeden en iyi şekilde yapacağıma söz veriyorum. Artık Afyonkarahisar hak ettiği hizmeti alacak, ekonomik olarak kalkınacak. Sosyal belediyecilikte tanışacak. Sosyal ve kültürel etkinliklerin olduğu bir şehir olacak. Herkesin yüzünün güldüğü mutlu bir kent olacak. Güzel günler bizi bekliyor Afyonkarahisar. Tüm hemşehrilerime, benimle birlikte yol tüm herkese ve bütün Afyonkarahisar halkına sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız… İyi ki varsınız… İyi ki varsınız…” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalışacağız, üreteceğiz ve hakça paylaşacağızÖnceki Haber

Çalışacağız, üreteceğiz ve hakça paylaşa...

Sultandağı’nda vahşi cinayet!Sonraki Haber

Sultandağı’nda vahşi cinayet!

Yorum Yazın

İkinci kez bir maça çıkmadı!
Başkan Köksal’dan yeni bir tartışma çıkaracak açıklama daha!
Manavgat’ta Afyon rüzgarı esti
Bolvadin’e 2 yeni fabrika geliyor!
Eser’den Başkan Köksal’a bir eleştiri daha geldi
Afyon’un gururu İmam Hatip Lisesi oldu
Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz
Yolcu treni kamyonete çarptı
Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!
Sandıklı’lı Mustafa Özdayı Konyaspor forması altında ışıl ışıl parlıyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar