Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4237
EURO34.8384
ALTIN2403.5

Cumhur İttifakı Afyon’da yüzde 80 oy alır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, medya03’ün canlı yayınında Gazeteci Hayati Kanat’ın sorularına yanıt verdi. Kahveci, “Afyon’da ben Cumhur İttifakı’nın yüzde 80-85 bandında bir oy alabileceğini düşünüyorum. Cumhur İttifakı’nın yine 5 tane milletvekili çıkartacağını söylüyorum. Bunun dağılımı çokta önemli değil” dedi.

Canlı yayında konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, HDP ile Kılıçdaroğlu’nun görüşüp görüşmemesi noktasına değinerek şu ifadelere yer verdi: “Şimdi PKK’nın uzantısı olan HDP, diyor ki biz Kılıçdaroğlu ile görüştük, anlaştık, mutabakata vardık ve bir metin imzaladık. Söylüyor deklare ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu’da böyle bir anlaşmanın olmadığıyla ilgili de bir açıklaması yok. O zaman bu ne demektir böyle bir metin var. Böyle bir metinden o ittifakın ortaklarının haberi olması lazım. Haberi var demek ki. Yada haberi yoksa bu metni kendileri sorgulamalılar. Bu metnin içreğinde neler vardı bilemiyorum. Onlar işte Selahaddin Demirtaş’ın serbest bırakılması diye bahsediliyor, Abdullah Öcalan’ın ev hapsinden bahsediliyor, özerklikten bahsediliyor, yüz yıllık Cumhuriyetin kazanımların vazgeçilmesinden bahsediliyor. Bunlara altılı masadan bugüne kadar hiç itiraz gelmedi. Bu itiraz gelmemişse kabullenmişler midir? Bunları yapmayız gibi bir refleks de görmedik biz. Onun için o siyasi partide bulunan, kendini milliyetçi, muhafazakar olarak tanımlayan diğer partiler de var. Diğer partilerde bu açıklamalara razı değillerse bunu yüksek sesle bugüne kadar söylemeleri gerekmez miydi? Böyle bir şeyin karşısında kesinlikle Milliyetçi Hareket Parti’si durur ve bunlara izin vermez” diye konuştu.
CUMHUR İTTİFAKI 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARIR
Cumhur İttifakının Afyonkarahisar’da yüzde 80 oy alacağını vurgulayan Kahveci, “Biz öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza oy istiyoruz. Doğal olarak da milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy istiyoruz. Büyük Birlik Partisi de bunu yapıyor, Yeniden Refah Partisi’de bunu yapıyor. Diğer taraftan öbür siyasi oluşumun yada birlikteliğin nasıl oy isteği, birbirlerinden neler koparmaya çalıştığı herkesin malumudur. Afyon’da ben Cumhur İttifakı’nın yüzde 80-85 bandında bir oy alabileceğini düşünüyorum. Cumhur İttifakı’nın yine 5 tane milletvekili çıkartacağını söylüyorum. Bunun dağılımı çokta önemli değil. Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir ülke ve insanlarımızın da aklıselim düşüneceğini, bu ülkeyi rastgele teslim etmeyeceğini düşünüyorum. Hemşehrilerimizin mutlaka ve mutlaka sandığa gitmelerini ve gerçekten bu memleketi kimin iyi yöneteceğine, hangisine inanıyorlarsa buraya oy kullanmalarını istiyorum. Kendileri bu memleketin evlatlarını da bilir, bu memleketin hainlerini de biliyorlar hangi partinin yıllardır hangi çizgide olduğunu mutlaka Afyonlu hemşehreilerim biliyorlar. Burada kendilerinin Türkiye’nin geleceğini etkileyecek bir seçimin olduğunu bilmelerini, evlatlarının geleceği için bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Annemiz, babamız bize yaşaya bileceğimiz bir ülke bıraktı Afyonlu hemşehrilerimizde kendi çocuklarına yaşayabilecekleri bir şehir, bir ülke bırakmak için uygun kimi görüyorlarsa onlara oy versinler” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolugücüspor itiraz etti Tahkim Kurulu indirime gittiÖnceki Haber

Anadolugücüspor itiraz etti Tahkim Kurul...

AFSÜ, diyabetli çocuklar için çalışacakSonraki Haber

AFSÜ, diyabetli çocuklar için çalışacak

Yorum Yazın

Belediye sosyal tesislerinde çay kahve fiyatları belli oldu
Sığınmacıların nikah ücreti 25 kat artırıldı
Şimşir son maçta gençlere şans verecek
Afyon'da halk ekmek fiyatı belli oldu
Afyon Belediyesi’nin yeni Müdürleri belli oldu
Tüm üniversitelerimizi Saystop eylemlerimize ses vermeye davet ediyoruz
Türkiye faili meçhuller ülkesi olmaktan çıktı
Türkiye’de ilk defa Afyon’da yapılacak
Bu dondurmalar 6 saatte tükeniyor!
Dronlar denetim için havalandı
Akçay görevini Okuyucu’ya devretti
MHK’dan Süleyman Güneş’e bu haftada görev!
Son maç Tayfun Sarı’nın
Türk milliyetçisi baskıya, zulme ve haksızlığa boyun eğmemiştir
Santrancın en iyileri belli oldu
Türkiye şampiyon Akyüz’ü alkışlıyor!
Güneş, aday hakemlere eğitim veriyor
Marketler denetlendi
Yağmur sonrası oluşan sel tarım arazilerine zarar verdi
Emirdağ’da durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar