Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

CHP’nin Emirdağ adayı Barış Can oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’nin Emirdağ adayı Barış Can oldu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Emirdağ ilçesinde Belediye Başkan adayı olarak Barış Can’ı açıkladı. Törende konuşan İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Emirdağ’a 20 yıllık aradan sonra tekrar Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini kazandıracağız.” Dedi.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde CHP’nin Belediye Başkan adayı Barış Can olarak açıklandı. Adaylık açıklama programına katılan İl Başkanı Faruk Duha Erhan şunları söyledi:
“Bugün burada sizlerle böyle güzel bir vesileyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.  18 İlçe başkanımızın her birini yol arkadaşım olarak görüyorum. Barış başkanla güzel bir sebeple yollarımızı ayırırken Erdal başkanımla yol arkadaşlığına başlamış bulunuyorum. Emirdağ belediye başkanlığı için herkesin üzerinde mutabakat sağladığı, telefonla görüştüğüm herkesin önerdiği isim, Emirdağ’ı o kazanır denilen Barış Can’ın adaylığı için buradayız.
Türkiye’nin her bir belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını asmak için çıktığımız bu yolda Emirdağ’da bu bayrağı asacak doğru kişiyle yürüyor olmak en büyük mutluluğumuz. Hem belediye başkanlığını kazanacağından, hem de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden şüphem yok. Sosyal demokrat belediyeciliğin hakkını vereceğine inancım tam, halkımıza en iyi hizmeti vereceğinden de çok eminim.
Partimizdeki değişim sonrası oluşan olumlu enerjiyi sahaya yansıtıp sandıkta oya dönüştüreceğiz. AKP iktidara geldiğinde Emirdağ belediyesinde CHP’li bir başkan vardı. Emirdağ’a 20 yıllık aradan sonra tekrar Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini kazandıracağız.
Emirdağ’a en uzak ilçede, Dazkırı’da Cumhuriyet Halk partili beledBARIiyemiz var. Oraya giden herkes ‘o nüfustaki bir ilçeye gelmez’ denen doğalgazın geldiğini de, çoğunluğu hibeyle yapılan, yaşayanların huzurlu vakit geçirmesini sağlayan Adalet parkını da, kadınlara özel yapılan Zübeyde hanım kültür evini de görüyor. İhsaniye’nin 5 yıllık süreçte nasıl bir gelişim gösterdiği ortada. Dereçine, Yeşilçiftlik ona keza. Artık herkes Cumhuriyet halk partili belediyeciliğin bir ilçeyi nasıl değiştirebildiğini biliyor.
Bu seçimlerde Emirdağ merkezde de, beldelerimizde de iddialıyız, yakınımızdaki ilçeler olan Bayat’ta da, Bolvadin’de de, Çay’da da, Sultandağı ilçemizde de iddialıyız. Sosyal demokrat belediyeciliği Afyonkarahisar’ın her bölgesine yaymak için var güzümüzle çalışacağız. Bölgedeki başkanlarımız birbirleriyle hizmet yarışı yapacaklar. Barış Can başkanımızın adaylığını kutluyor, başarılar diliyorum.' dedi.

 


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılancı ailesinden Çobanlar ilçesine 12 derslikli ortaokulÖnceki Haber

Yılancı ailesinden Çobanlar ilçesine 12...

Afyonkarahisar’dan 10 Hakem ve Gözlemci terfi kurslarına katılacakSonraki Haber

Afyonkarahisar’dan 10 Hakem ve Gözlemci...

Yorum Yazın

Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz
Kanunlar olacak ama gelişigüzel değil!
Osman Kaplan Yunanistan’da tarih yazdı!
Türkiye’de ölümlerin yüzde 3,5’u hipertansiyondan!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar