Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

CHP’LİLER KADAR BİRBİRİNİ YİYENİ TANIMADIM!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’LİLER KADAR BİRBİRİNİ YİYENİ TANIMADIM!
Abone ol
Demokrat Parti Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal ile birlikte Afyonkarahisar’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt Çay İlçesinde CHP’lilere seslendi. Enginyurt CHP’lilere, “Sizin muhalefetinize can dayanmıyor. Sizin kadar birbirini yiyene rastlamadım. Efendim! şu Cumhurbaşkanı adayı olursa oy vermezlermiş, bu olursa kazanırmışız. Bize ne, 6’lı masa kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterirse biz demokratlar O’nu destekleriz” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve birçok Demokrat Parti yöneticilerle birlikte Çay ilçesini ziyaret etti. İlk olarak  İyi Parti Çay İlçe Başkanlığı ziyaret eden heyet daha sonra CHP Çay İlçe başkanlığını ziyaret etti. Demokrat Parti’nin ziyaretine CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’de eşlik etti.

Çay CHP İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “Bizim ilk hedefimiz bu iktidarın gidişatına dur demek olacak. Dur diyeceğiz, soygun düzenine, vurgun düzenine dur diyeceği” dedi.

Enginyurt şöyle konuştu: “Bizi birde FETÖ’cü yaptılar. FETÖ bizi duysa cemaati bırakır. Şimdi dün ‘FETÖ’ye ne istediler vermedik’ diyen, yeşil gözlerine hasret Türkçe olimpiyatlarında hüngür hüngür ağlayanlar, Banka Asya’da Genel Müdürlük yapmış adamı SPK ya başkan yapanlar, Zaman gazetesini Fettullah Gülenin talimatıyla satın alanlar şimdi çıkmışlar bize FETÖ’cü diyorlar. Yalanda, iftirada sınır tanımıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu Amerika’da CHP Amerika temsilcisi ile karşılıklı sohbet ediyor, troller yandaş medya manşet atıyor. Fetöcü ile Kemal Kılıçdaroğlu beraber yemek yedi. Sonra düzeltiyorlar özür yok yanlış olmuş diyorlar. Mersin Mezitli’de şerefsiz teröristler polisimizi şehit ediyor. Daha ilk dakikadan itibaren bütün televizyonlar, gazeteler ve İçişleri Bakanı CHP’nin gazetecisi polisimizi şehit etti diyor sonra ölenin o olmadığı ortaya çıkıyor özür dileyip helalleşmesi gerekenler olsun canım ne var diyor. İşte bunları niye yapıyorlar, iftira atıp milletin aklını çelmek için. Ha siz CHP’liler sütten çıkmış ak kaşık mısınız? değilsiniz. Niye değilsiniz, sizin muhalefetinize can dayanmıyor. Sizin kadar birbirini yiyene rastlamadım. Efendim şu Cumhurbaşkanı adayı olursa oy vermezler miş, bu olursa kazanır mışız. Bize ne 6 lı masa kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterirse biz demokratlar onu destekleriz” dedi.

BİZİMLE, ÇOCUKLARIMIZLA DALGA GEÇİYOR

“Bizim ilk hedefimiz bu iktidarın gidişatına dur demek olur” diyen Enginyurt, sözlerine şöyle devam etti: “Dur diyeceğiz, soygun düzenine, vurgun düzenine dur diyeceğiz. Adam bizimle dalga geçiyor. Recep Tayyip Erdoğan diyor ki üniversite okuyan çocukların parası yok ben onlara yılda 2 kere para vereceğim annesi babasını görmeye gitsin. Önce fakirleştiriyor, önce mahkum ediyor açlığa, sonra sadaka kültürü sana vereceğim sende bana oy ver. Bakın bu bizimle dalga geçiyor, çocuklarımızla dalga geçiyor. Bu sene 100 binin üstünde öğrenci üniversitelere kayıt yaptırmadı. Niye yaptırmadı çünkü İstanbul Ankara’da 10 bin liranın altında ev  yok, 6 binin altında yurt yok. Biz 20 yılda yurtların yatak sayısını artırdık. Her odaya 8 yatak koyarsan artırırsın tabi. Senin oğlanı yatır bakalım. Efendim bu gençlere acıyorum, iyi araba için, iyi bir ev için yurtdışına gidiyorlar yazıklar olsun diyor. Ne yapacaklar. Cumhurbaşkanım, senin oğlan gibi gemicikleri, senin oğlan gibi milyon dolarlık arabaları, yatlarda, katlarda, villalarda oturmuyorlar. Dolayasıyla bu çocuklar insanca yaşamak istiyorsa ayıp mı. İşte başımızda her yaptığını kakan bir Cumhurbaşkanı var. Onun için ne yapacağız, kalan 7 ayda kim varsa bu AK partili, MHPli muhatap olmaya gerek yok demeyip  yalvaracaksınız. Kime ne şekilde yalvarmamız gerekiyorsa yalvaracağız. Çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yalvaracağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜTÜN KAÇAKÇILARINA OPERASYONÖnceki Haber

TÜTÜN KAÇAKÇILARINA OPERASYON

ERDAL GÜMÜŞ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDISonraki Haber

ERDAL GÜMÜŞ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞU...

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar