Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.565
EURO34.9699
ALTIN2440.5

Bursaspor 90+6’da yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursaspor 90+6’da yıkıldı
Abone ol
Bursaspor ile Afyonspor arasında oynanan mücadele nefes kesti. Baştan sona temposu yüksek maçta her iki ekipte mükemmele yakın bir oyun sergiledi. Bursaspor kalecisi Deniz kalesinde devleşti, kalecimiz Anıl bugün büyük hata yaptı ancak 90+6’da sahneye İlke çıktı ve Afyonspor’a hayat öpücüğü veren golü kaydetti ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren iki ekipte açık futbolu tercih etti. Temposu yüksek karşılaşmada her iki ekipte göze hoş gelen bir futbol ortaya koydular. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı da ev sahibi Bursaspor’dan geldi.
8. dakikada Bursaspor’da topla buluşan Çağatay ceza sahası içinde güzel bir vücut çalımıyla kaleci Anıl’la karşı karşıya kaldı. Vuruşunu kaleci Anıl müthiş bir refleks kurtardı.
Temsilcimiz Afyonspor 12. Dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen ataktan Çağatay uzaktan sert vurdu kaleci Deniz çeldi, dönen topa Uygar vurdu kaleci Deniz bir kez daha gollük pozisyonu önledi.
Afyonspor 15. Dakikada bu defa Ege’ye yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. Derinlemesine atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Ege, topu ayağından biraz fazla açınca çok net bir gol pozisyonunu harcadı.
41. dakikada Bursaspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Hasan Sabri Karaca’nın vuruşunu defans oyuncuları kornere atarak önemli bir pozisyonu savuşturdu.
45. dakikada şans Afyonspor’un yanında yer aldı. Hızlı gelişen Bursaspor atağında Hasan Sabri Karaca’nın vuruşu kaleci Anıl’dan sekti. Seken topta buluşan Ömer Turan’ın vuruşu savunmamıza çarpıp kaleye yöneldi. Doğru yer tutan Anıl net bir gol pozisyonunu önledi. 
Nefes kesen ilk 45 dakikada her iki ekipte birçok gol pozisyonu yakalamasına rağmen meşin yuvarlağı havalandıramadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.
KALECİ ANIL’DAN BÜYÜK HATA
Karşılaşmanın ikinci yarısı da hızlı başladı ve ev sahibi Bursaspor golü erken buldu. 48. Dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Cenk Şahin, ceza sahasına sert orta yaptı. Kaleci Anıl büyük bir hata yaptı, yumrukladığı top Bursaspor’lu futbolcuların önünde kaldı. Topla buluşan Furkan Emre Ünver güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 1-0
63. dakikada Afyonspor’un İsmail ile sağ kanattan geliştirdiği atakta yapılan ortaya Eray çok güzel bir kafa vurdu. Bursaspor kalecisi Deniz doğru yer tutarak pozisyonu önledi.
67. dakikada Afyonspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Alper gelişine nefis vurdu, Bursaspor kalecisi Deniz aynı güzellikte kurtardı.
GOLLLLL: Karşılaşmanın son dakikaları adeta nefes kesti. Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde Afyonspor’a hayat öpücüğü veren gol geldi. 90+6. Dakikada beraberlik golü için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Afyonspor sağ kanattan gelişen atakta İsmail ceza sahasına doldurdu. Bomboş pozisyonda topla buluşan İlke günün başarılı ismi kaleci Deniz’i avladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Bursaspor bu gol sonrası adeta yıkılırken, Afyonspor ise giden maçı son saniyede bulduğu golle geri çevirdi ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyorÖnceki Haber

Halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliy...

Lider rekora koşuyorSonraki Haber

Lider rekora koşuyor

Yorum Yazın

Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor
Adliye çıkışı yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada yaralı sayısı arttı
Gönüllü tiyatrocular İstanbul’da sahne aldı
Mobil trafik eğitim tırı Afyon’da
Sülün beldesinde otomobil elektrikli bisiklete çarptı
Afyon Adliyesi çıkışında 2 grup birbirine girdi
Afyon Valiliği inceleme başlattı
Hakaret suçundan aranıyordu litrelerce kaçak alkolla yakalandı
Afyon’da ilk kez Karakucak güreşleri düzenlendi
Süper amatör lig perde 6 golle kapandı
Son maçta fileler 13 kez havalandı
Lige mağlubiyetle veda etti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar