Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2814
EURO35.0555
ALTIN2472.9

Bülbül: Biz istediğimizi yaparız anlayışı ile devlet idare edilmez

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülbül: Biz istediğimizi yaparız anlayışı ile devlet idare edilmez
Abone ol
2. Belediye Şehir Çarşısında devam eden yıkım çalışmaları eleştirilerine Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül’de katıldı. Bülbül, “Biz vatandaşa rağmen istediğimizi yaparız anlayışı ile devlet idare edilmez. Esnafın hak ettiğini vermeden, ona yeni bir kapı açmadan, onu razı etmeden yapılan işlerden hayır gelmez ve bugüne kadar da hayır gelmemiştir” dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, ülke ve yerel gündemle ilgili basın açıklaması yaptı. Çalışanların ve emeklilerin mağdur edildiğini söyleyen Bülbül, yıkım çalışmaları devam eden 2. Belediye Şehir Çarşısı ile ilgili de iktidar sahiplerinin milleti bizzat dinlemeyi unuttukları ifade etti.
Bülbül yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Ülkeyi idare edenlerin işçiye, memura ve emekliye zam diye verdiği tutar yine onların cebinden fazlası ile alındı ve alınmaya devam ediyor. Fakir, fukaraya vermek sevaptır diyerek milletini küçük görenler bilsinler ki kendi ceplerinden sadaka ve hayır veya hasenat dağıtmıyorlar.  Milletin parası ile millete ağalık yapılmaz. Sözü biten bu idarecilerin artık millete vereceği de bitmiştir. Öncelikle insanca bir yaşam temin edilmeden huzurlu bir toplum olmaz. Açlığa mahkûm edilmiş halk önce ekmek ister. Biz milletimize hem ekmeği hem de hürriyeti vereceğiz. Ekmeği hürriyetten ayırmayacağız. İkisi arasında tercihe zorlayanlardan olmadık ve olmayacağız. Aziz milletimiz telaş etmesin gelecek olan her şey yakındır”                                                           
ESNAFI RAZI ETMEDEN YAPILAN İŞLERDEN HAYIR GELMEZ                
“Bu iktidar sahipleri genelde ve yerelde milletle istişare etmeyi, milleti muhatap alıp konuşmayı, milleti bizzat dinlemeyi unutmuşlar ve terk etmişlerdir. Onun için vatandaşın tam olarak ne dediğini ve ne istediğini anlayamamaktadırlar. Kentimizde yıkımına başlanan 2.Belediye Şehir Çarşısında mağdur edilen esnafın söylediği de budur. Biz vatandaşa rağmen istediğimizi yaparız anlayışı ile devlet idare edilmez. Esnafın hak ettiğini vermeden, ona yeni bir kapı açmadan, onu razı etmeden yapılan işlerden hayır gelmez ve bugüne kadar da hayır gelmemiştir. Günün verdiği imkânları vatandaşın ve esnafın aleyhine kullananlar zamanı geldiğinde mahcup ve pişman olacaklardır”              
SİNAN ATEŞ CİNAYETİ AYDINLATILMALI
“Ülkemizin hafızası kritik zaman ve dönemlerde yaşanan kötü hadise ve olaylarla doludur. Bu olaylardan demokrasimiz zarar görmüş, hukuk ve adalet mekanizmamız yara almıştır. Toplumumuz içine bir güvensizlik ve korku duygusu aşılanmıştır. Tarihi tekerrür ettirmemek öncelikle günün yetki sahiplerinin mesuliyetidir. Buna engel olmak için Doç.Dr. Sinan ATEŞ cinayeti tüm yönleri ile aydınlatılmalı ve suçlular kim olursa olsun cezalandırılmalıdır. Sadece adalet değil tam adalet sağlanmalıdır”


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eksi 5 derecede antrenmanÖnceki Haber

Eksi 5 derecede antrenman

Eroğlu’nu gururlandıran ödülSonraki Haber

Eroğlu’nu gururlandıran ödül

Yorum Yazın

Kasten öldürme suçundan aranıyordu Sülümenli’de yakayı ele verdi
Eskişehir’den getirdikleri uyuşturucuyu satamadan yakalandılar
Bolvadin’de jandarmadan bir eve baskın!
Dinar’da bonzai ile yakalanan 2 kişi tutuklandı
Emirdağ’ın öncü kadınları bu sergide tanıtılıyor
Mardin’de Sandıklı rüzgarı esti
Krizin faturası miniklere çıktı!
Afyonkarahisar Ege’nin en kritik illerinden biri
İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en avantajlı şehri Afyonkarahisar
İki günde iki ayrı karma sergi açıldı
Afet eğitimleri devam ediyor!
Akarçay’da temizlik çalışması başladı
Şuhut ilçesinde ilk defa ekildi
Fiyat listelerini asmadılar cezayı yediler!
Emirdağ’da fırıncıların isimleri yaşatılacak
17 yıl sonra ilk kez personel alımı yapacak
Afyon’un lezzetleri Hindistan’da tanıtıldı
Gönüllerince eğlendiler
Motosiklet sürücülerine güvenli trafik eğitimi
Oğuz Çetin ondan vazgeçmiyor!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar