Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

BU MİLLETİ DÜŞMAN BELLEMİŞ BİR GÜRUHUN ADALET KAVRAMINA LEKE SÜRDÜĞÜ GÜNLERİ HEP BİRLİKTE YAŞADIK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU MİLLETİ DÜŞMAN BELLEMİŞ BİR GÜRUHUN ADALET KAVRAMINA LEKE SÜRDÜĞÜ GÜNLERİ HEP BİRLİKTE YAŞADIK
Abone ol
2022-2023 Adli Yıl'ının başlaması münasebetiyle bir açıklama yapan Yurdunuseven: “Lakin yakın tarihimizde yorgun düşürülen bu millete her türlü cefayı hak gören, bu milleti düşman bellemiş bir güruh ülkemizdeki adalet kavramına leke sürdüğü günleri hep birlikte yaşadık” dedi.

"Tarih sayfalarında adının karşılığı ‘Adalet’ olarak anılmış Türk bir vatandaşı ve avukatlık mesleğini yıllarca yürütmüş bir adalet savunucusu olarak milletimize hizmet eden tüm yargı mensuplarımızın ve tarafını daima hukukun üstünlüğünden yana seçen milletimizin yeni adli yılını tebrik ediyorum” diyen Yurdunuseven şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin her vatandaşı, özellikle Osmanlı Devleti ve çok daha önceki tarihlerde varolmuş devletlerimizden gelen  gelenekleri ve görenekleri ile  "Adalet" kavramının önemini çok iyi biliyor. Lakin yakın tarihimizde yorgun düşürülen bu millete her türlü cefayı hak gören, bu milleti düşman bellemiş bir güruh ülkemizdeki adalet kavramına leke sürdüğü günleri hep birlikte yaşadık. Bunun derin izleri ve etkileri halen hatırımızda bugün gibi canlı durmaktadır”
HAKSIZLIKLARI ORTADAN KALDIRMAYI BİRİNCİ VAZİFEMİZ BİLDİK
“15 Temmuz itibariyle yapmakta olduğumuz reformlara hız kazandırarak adalet sancağını her türlü olumsuzlara rağmen dimdik ayakta tuttuk” diyen Yurdunuseven: “Yola çıktığımız 2002 yılından bu yana ise milletimize reva görülen her türlü adaletsizlik ve haksızlığı birer birer ortadan kaldırmayı birinci vazifemiz bildik.Ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma çalışmalarımızda adalet sistemimizin kusursuz işleyişi, hukukun eksiksiz tecellisi ve adalet sistemimize güvenin güçlendirilmesi amacıyla birçok reform gerçekleştirdik. 15 Temmuz gecesi; gizli oyunlarla, kumpas operasyonlarıyla ve tezgahlarıyla ülkemizi karanlıkta bırakmak isteyenlerin gerçek yüzünü bizzat hep birlikte gördük. Ve milletimize silah doğrultmak cüretinde bulunanları yine hep birlikte geldikleri karanlığa gömdük. 15 Temmuz itibariyle yapmakta olduğumuz reformlara hız kazandırarak adalet sancağını her türlü olumsuzluklara rağmen dimdik ayakta tutan yargı mensuplarımızla beraber adalet sistemimizi daha da güçlendirerek, gerçek anlamda bağımsız ve tarafsız, milletimizin birliğini ve bekasını gaye edinerek yargı sisteminin işleyişini güçlendirme konusunda kararlılıkla çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle adaletin tesisi için can vermeyi göze alan Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz ve tüm yargı mensuplarımızı rahmetle yad ediyor bu uğurda hala görev yapmakta olan tüm yargı mensuplarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OTİZMLİ ÇOCUKLARIN HAZIRLADIKLARI ÜRÜNLER SATIŞA SUNULDUÖnceki Haber

OTİZMLİ ÇOCUKLARIN HAZIRLADIKLARI ÜRÜNLE...

KAPSÜL ALIM FİYATLARI YETERLİ DEĞİLSonraki Haber

KAPSÜL ALIM FİYATLARI YETERLİ DEĞİL

Yorum Yazın

Yolcu treni kamyonete çarptı
Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!
Sandıklı’lı Mustafa Özdayı Konyaspor forması altında ışıl ışıl parlıyor
Sibergöz-36 operasyonunda 19 kişi tutuklandı
8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi
Afyon’da yaşayan bir sığınmacı evlilik bedeli için 10 bin liram yok derse ne olacak?
Afyonspor’dan müthiş start!
Meteorolojiden çiftçilere son dakika uyarı!
AKÜ’de spor oyunları heyecanı başladı
Logo kullanım hakkı başvuruları başlıyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar