Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4137
EURO34.8261
ALTIN2401.3

Biz sokağa bugün çıkmadık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biz sokağa bugün çıkmadık
Abone ol
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti 2. Sıra milletvekili adayı Av.Ali Özkaya, “Afyonkarahisar’ın nabzını yine Afyonkarahisar sokaklarında tutuyoruz. Yalnız iyi bilinmelidir ki biz sokağa bugün çıkmadık. Millete hizmet sevdasıyla yola çıktığımızdan beri Afyonkarahisar’ın bir evladı olarak hangi ünvanla olursa olsun şehrimizi karış karış gezdik” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Merkez ilçede düzenlediği programlara ara vermeden devam ediyor. Merkez çarşılarda düzenlediği ziyaretlerle ve Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Milletvekili Yurdunuseven mesajında; “Afyonkarahisar’ın nabzını yine Afyonkarahisar sokaklarında tutuyoruz. Yalnız iyi bilinmelidir ki biz sokağa bugün çıkmadık. Millete hizmet sevdasıyla yola çıktığımızdan beri Afyonkarahisar’ın bir evladı olarak hangi ünvanla olursa olsun şehrimizi karış karış gezdik. Hemşehrilerimizin taleplerine anında cevap vererek gereken her uygulamayı geciktirmeden hayata geçirdik. Milletimizin AK Parti’ye olan yüksek teveccühünün sebebi budur.
Ziyaretlerimize dahil ettiğimiz Çarşamba Pazarı’nda, şehrimizin kalbinin attığı Saraçlar, Uzun Çarşı, Belediye ve Bedesten Çarşı’sında hemşehrilerimizle buluşarak kendilerini dinledik. Bizler sokakta görüntü vermek için değil çözüm üretmek için varız. Ürettiğimiz çözümler bunun en güzel kanıtıdır.”dedi.
BİZE GÖSTERİLEN İLGİ VE ALAKA NE DENLİ DOĞRU İŞLER YAPTIĞIMIZI GÖSTERİYOR
Gebeceler Beldesi’nde iftar programına katılan Yurdunuseven; “Manevi iklimiyle gönüllerimizi kuşatan Ramazan ayının feyz ve bereketiyle Gebeceler Beldemizde kurulan gönül sofralarında hemşehrilerimizle buluştuk. İftarın ardından esnaflarımızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve alaka ne denli doğru işler yaptığımızı bizlere birkez daha gösterdi. Hizmetlerimize devam edecek hemşehrilerimizle olan kesintisiz bağımızı sürdüreceğiz.”dedi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÖNEMLİ
Ramazan ayının oluşturduğu manevi duygulara vurgu yapan Yurdunuseven; “İnananlar için günahlardan arınmak için vesile olan ve manevi duyguların yoğun yaşandığı Ramazan ayının ardından yeniden Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu aziz milletimiz için böylesine mübarek gün ve haftalar maddi ve manevi birçok paylaşımın yapılmasına vesiledir. Bilhassa asrın felaketini yaşadığımız ve tüm milletimizi derinden etkileyen bu felaketin ardından birkez daha birbirimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördüğümüz şu günlerde bu müstesna günlerin yerinin ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk. Rabbim bu mübarek gün ve geceleri hakkıyla idrak etmeyi bizlere nasip eylesin.
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon otogarında bayram yoğunluğu yaşanmadıÖnceki Haber

Afyon otogarında bayram yoğunluğu yaşanm...

Afyon'da şüpheli hareketleri ele verdiSonraki Haber

Afyon'da şüpheli hareketleri ele verdi

Yorum Yazın

Belediye sosyal tesislerinde çay kahve fiyatları belli oldu
Sığınmacıların nikah ücreti 25 kat artırıldı
Şimşir son maçta gençlere şans verecek
Afyon'da halk ekmek fiyatı belli oldu
Afyon Belediyesi’nin yeni Müdürleri belli oldu
Tüm üniversitelerimizi Saystop eylemlerimize ses vermeye davet ediyoruz
Türkiye faili meçhuller ülkesi olmaktan çıktı
Türkiye’de ilk defa Afyon’da yapılacak
Bu dondurmalar 6 saatte tükeniyor!
Dronlar denetim için havalandı
Akçay görevini Okuyucu’ya devretti
MHK’dan Süleyman Güneş’e bu haftada görev!
Son maç Tayfun Sarı’nın
Türk milliyetçisi baskıya, zulme ve haksızlığa boyun eğmemiştir
Santrancın en iyileri belli oldu
Türkiye şampiyon Akyüz’ü alkışlıyor!
Güneş, aday hakemlere eğitim veriyor
Marketler denetlendi
Yağmur sonrası oluşan sel tarım arazilerine zarar verdi
Emirdağ’da durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar