Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4881
EURO34.9004
ALTIN2439.3

Bir galibiyetten daha fazlası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir galibiyetten daha fazlası!
Abone ol
Ligde kalma yolunda bugün taraftarı önünde Ankara Demirspor’u konuk eden TFF 2. Lig temsilcimiz Afyonspor, Ankara Demirspor’u 3-0 mağlup ederek bir galibiyetten daha fazlasını elde etti. Batuhan Çakır, Bedirhan Akbaba ve Mustafa Erkasap’la muhteşem işler yapan Afyonspor rakibini 3-0 mağlup ederek altın değerinde üç puana uzandı. Karşılaşmayı 90 dakika boyunca taraftarın arasında Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal’a taraftarlar maçın başından sonuna kadar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

TFF 2. Lig temsilcimiz Afyonspor bugün hayati önem taşıyan karşılaşmada taraftarı önünde Ankara Demirspor’u konuk etti. İlk yarısını Batuhan Çakır’ın golüyle 1-0 önde kapatan temsilcimiz, ikinci 45 dakikada Bedirhan Akbaba ve Mustafa Erkasap ikilisiyle farka koştu ve rakibini 3-0 mağlup etti.
İYİ BAŞLADIK, İYİ BİTİRDİK
Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren taraftar desteğiyle rakip kaleye yüklenen temsilcimiz Afyonspor ilk 10 dakikada rakibine oranla daha atak bir futbol ortaya koydu. Birçok tecrübeli futbolcuyu sahip olan konuk Ankara Demirspor ilk 10 dakikadan sonra maça ağırlığını koymaya başladı.
18. dakikada hızlı ataklarla kalemize yüklenen Ankara Demirspor çok net bir gol pozisyonu yakaladı ancak konuk ekibin ileri uç oyuncuları bu fırsatı değerlendiremedi.
GOLLLL: 36. Dakikada Afyonspor maçın başından bu yana ilk defa organize bir atak geliştirdi ve gole çok yaklaştı. Kale önünde net gol fırsatlarını harcayan temsilcimiz korner kazandı. Mustafa Özbay’ın arka direğe ortaladığı topu Batuhan Çakır düzgün bir vuruşla filelerle buluşturdu. 1-0
İlk yarının son dakikalarında konuk ekip yüzde yüzlük gol fırsatını kaçırdı. Afyonspor defansının arkasına atılan pasta topla buluşan Ankara Demirspor’lu oyuncunun vuruşu kalecimizi geçti,  Mustafa Emre son anda topu çizgiden çıkardı. Bu pozisyon aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. 1-0
BEDİRHAN AKBABA İLE MUSTAFA ERKASAP İKİLİSİ FARK YARATTI
İlk yarısı Afyonspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz zaman zaman atak geliştirmekte zorlandı. Skor avantajını korumayarak isteyen temsilcimiz Afyonspor kontrolü elden bırakmazken, konuk ekip hızlı ataklarla kalemizde tehlikeli olmaya çalıştı.
GOLLLL: 82. Dakikada Afyonspor hızlı çıktı ve sağ kanatta topla buluşan günün başarılı isimlerinden Bedirhan Akbaba ceza sahasına müthiş bir orta yaptı, Mustafa Erkasap’da aynı güzellikte kafayla topu filelerle buluşturdu ve Afyonspor’u rahatlatan golü kaydetti.
Bu golle iyice rahatlayan temsilcimiz Afyonspor bir gol daha buldu.
89. dakikada kendi sahasından çıkmak isteyen Ankara Demirspor’a yapılan baskıda topla buluşan Bedirhan Akbaba kaleciyle karşı karşıya kaldı. Günün başarılı ismi topu kaleye vurmak yerine Mustafa Erkasap’a aktardı. Erkasap’da topu filelerle buluşturarak kendisinin 2. Takımının 3. Golüne imza attı.
Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve temsilcimiz Afyonspor ligde kalma yolunda hayati öneme sahip karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
Karşılaşma sonrası galibiyet sevincini taraftarıyla kucaklaşarak kutlayan Afyonspor’u yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal’da kutlamalara katıldı.

 


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram dönüşü Afyon’dan trafik görüntüleriÖnceki Haber

Bayram dönüşü Afyon’dan trafik görüntüle...

Muhteşem ikili Mustafa&BedirhanSonraki Haber

Muhteşem ikili Mustafa&Bedirhan

Yorum Yazın

Şehit polisin cenazesi Sandıklı ilçesine gönderildi
Türkiye Santranç Şampiyonası heyecanı Afyon’da başladı
Afyon Belediyesi anket başlattı
Afyon’un 2. Fen Lisesi’nde çalışmalar sürüyor
AGC’den Başkan Köksal’a ziyaret
Salarspor küme mi düşecek?
Sandıklı’da şeker pancarında bu yıl 170 bin ton rekolte bekleniyor
Allı turnalar Eber’de mola verdi
Afyonlu polis memuru şehit oldu
Ticari araç şarampole devrildi 5 kişi yaralandı
Polisten 2 işyeri ve bir eve baskın!
Yabancı uyruklu zehir tacirine suçüstü baskın!
İzmir’den getirdi Afyon’da yakayı ele verdi
World Star Academy Cup Şampiyonu Afyon Aslantepe
Belediye Meclisi toplanıyor
AFSÜ’nün bilimsel çalışmalarına ödül!
600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar