Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

BAŞKAN ZEYBEK’TEN KÖKSAL’A ÜSTÜ KAPALI CEVAP

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ZEYBEK’TEN KÖKSAL’A ÜSTÜ KAPALI CEVAP
Abone ol
Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl kutlama törenlerinde yaptığı konuşmadan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i eleştiren CHP Milletvekili Burcu Köksal’a, Başkan Zeybek üstü kapalı cevap verdi. Dün akşam Zafer Meydanında gerçekleşen halk oyunları gösterisinde konuşan Zeybek: “Birileri bizim konuşmamızı yanlış anlasa da ne söylediğimizi ne konuştuğumuzu çok iyi biliyoruz. Onlar anladığı şekilde anlamaya devam etsin, bizi hiç ilgilendirmiyor” dedi.

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz ve Zafer Haftası'nın 100. yıldönümü kutlamaları devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl 20.'si düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Ekipleri bu kez de Zafer Meydanı'nda gösterileriyle büyüledi.

İZLEYENLER HAYRAN KALDI

Kültürlerin kaynaşmasına sahne olan Afyonkarahisar Belediyesi 20. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali'ne Giresun, Bursa, TÜFEM, Hırvatistan, Bosna Hersek, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova, Karadağ, Kosova, Makedonya Halk Oyunları ekipleri katıldı. Ekipler kendi yörelerine özgü halk oyunlarını Afyonkarahisar halkı için sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde halk oyunları gösterileri izleyenleri kendine hayran bıraktı. Gösterileri ilgiyle izleyen vatandaşlar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı.

ONLAR ANLADIĞI ŞEKİLDE ANLAMAYA DEVAM ETSİN

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Taarruz 'un 100. Yılını büyük bir coşku ve gururla kutlamaya devam ettiklerini söyledi.  Başkan Zeybek; 20. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivalimizi Zafer Meydanımızda hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Festivalimize katılan Halk Dansları Topluluklarına gönülden teşekkür ediyorum. Kendilerini Afyonkarahisar'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar 70'e yakın etkinlik gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar bu sayının 140'ı bulacağını tahmin ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 5 bin öğrenci ile finalleri Afyon'da yaptı. Kurtuluşumuzun yıl dönümüzü nedeni ile 12 ülke ve 3 Türkiye ilinden katılan halk oyunları ekiplerimizden 500 kişiyi sizlerle buluşturuyoruz. Cennet vatanı bize miras bırakan aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle yâd ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, gecede üstü kapalı olarak CHP Milletvekili Av.Burcu Köksal’a da mesaj yolladı. “Birileri bizim konuşmamızı yanlış anlasa da ne söylediğimizi ne konuştuğumuzu çok iyi biliyoruz” diyen Başkan Zeybek; “Onlar anladığı şekilde anlamaya devam etsin, bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz yolumuza devam ediyoruz. Ülkemizi, insanlarımızı, sizleri seviyoruz. Sizler için ne gerekirse de yapmaya hazırız. Sizleri sevgi ile saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MOTOR TUTKUNLARI AFYONKARAHİSAR’A GELMEYE BAŞLADIÖnceki Haber

MOTOR TUTKUNLARI AFYONKARAHİSAR’A GELMEY...

BUGÜN ULAŞIM 3.5 SAAT ÜCRETSİZSonraki Haber

BUGÜN ULAŞIM 3.5 SAAT ÜCRETSİZ

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar