Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Başkan Zeybek’ten Ankara çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zeybek’ten Ankara çıkarması
Abone ol
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Ankara’ya gitti. AK Parti Milletvekillerini ziyaret Başkan Zeybek, Tarım ve Orman Bakanı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile Gençlik ve Spor Bakanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilimizde devam eden projeler ve yeni yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Afyonkarahisar’da devam eden yatırımlar başta olmak üzere yeni eserleri de şehre kazandırmak için canla başla çalışan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Ankara temasları kapsamında ilk ziyaret durağı AK Parti Milletvekilleri oldu. AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile görüşen Başkan Zeybek’e Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’ta eşlik etti.
YENİ DÖNEM İÇİN BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU
Başkan Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AK Parti Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan'ı Belediye Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ile birlikte ziyaret ettik. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışan vekillerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.” dedi.
Başkan Zeybek AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Spor Toto Teşkilatı eski Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i de ziyaret etti. Milletvekili Bozgeyik'e başkanlığı döneminde Afyonkarahisar’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Zeybek, yeni görevinde başarılar diledi.  
YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Başkan Zeybek, Milletvekilleri ile birlikte yeni Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi. Heyet, Bakan Yumaklı’ya yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Zeybek ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan ile birlikte Bakanımız Yumaklı'ya projelerimizden bahsederek, birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili istişare ettik. Şehrimizdeki proje ve yatırımların takipçisi olacağını belirten Bakanımız Yumaklı'ya yeni görevinde de başarılar diliyoruz”
ANA GÜNDEM AFRAY
Bir sonraki ziyaret noktası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı oldu. En büyük ulaşım projesi AFRAY görüşmenin ana gündem konusuydu. Çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu. Görüşmeye ilişkin Başkan Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atanan Abdulkadir Uraloğlu'na Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşaat çalışmaları devam eden AFRAY projemiz başta olmak üzere şehrimize kazandırmayı hedeflediğimiz yatırımlarla ilgili Bakanımız Uraloğlu ile görüşmelerde bulunduk. Bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren Bakanımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” denildi.
SÖZ UÇAR ESER KALIR
Ankara temaslarının son ziyaret yeri ise Gençlik ve Spor Bakanlığı olurken, Başkan Zeybek ve Milletvekilleri burada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile buluştu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Kadim şehrimiz Afyonkarahisar'ımıza yeni tesisler ve spor merkezleri kazandırmak için Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile beraber Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. 'Söz Uçar Eser Kalır' anlayışıyla şehrimiz için projeler üretmeye ve yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. Başkan Zeybek’in Ankara’da yaptığı ziyaretler ve görüşmelerin verimli geçtiği öğrenildi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Usta ellerden çıkan ürünler göz kamaştırıyorÖnceki Haber

Usta ellerden çıkan ürünler göz kamaştır...

Acil sağlık hizmetleri eğitim programı afyon’da yapıldıSonraki Haber

Acil sağlık hizmetleri eğitim programı a...

Yorum Yazın

Afyon’da kontrolden çıkan hafriyat kamyonu devrildi
Yürüdüğünüz yolda ayağınıza taş değmesin!
Adliye’de rakip, sahada ekip oldular!
19 Mayıs coşkusu çelenk sunma töreniyle başladı
Belediyelerin isteklerini Genel Müdür Türk’e iletti
Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar