Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2805
EURO35.0996
ALTIN2465.0

Başkan Erdoğan üye esnafların sorunlarını yerinde dinliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan üye esnafların sorunlarını yerinde dinliyor
Abone ol
DENİZLİ TİCARET ODASI (DTO) BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN, ODA ÜYELERİNİ İŞ YERLERİNDE ZİYARET EDEREK SEKTÖRLERİNDEKİ SON DURUMU İSTİŞARE EDİP, ÜYELERİNİN BEKLENTİLERİ İLE ÖNERİLERİNİ DİNLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek sektörlerindeki son durumu istişare edip, üyelerinin beklentileri ile önerilerini dinlemeyi sürdürüyor.



DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, genç girişimcilere iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri, birer işletmeye dönüştürebilmeleri için ortam ve imkan tanıyan Denizli Ticaret Odası’nın üyelerini iş yerlerinde ziyaret ediyor.



Genç girişimcileri kutlayan Başkan Erdoğan, “Yeni fikirlerin, girişimlerin ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların iyi yetişmiş bireyler olarak, sorumluluk ve inisiyatif alarak ülkemizin yarınlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu konuda her türlü imkânı sunmaya hazırız. Onların varlığı, Denizli iş dünyası olarak bizim geleceğimize olan umudumuzu ve güvenimizi güçlendiriyor” diye konuştu.



Ziyaretleriyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan DTO Başkanı Erdoğan, “Üyelerimizi, işletmelerinde ziyaret edip fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Üyelerimiz ve onların görüşleri, bizim için çok önemli ve her biri yegâne varlık sebebimiz; rotamızı da onların öneri ve talepleri doğrultusunda belirliyoruz. Çok büyük bir ailenin fertleri gibiyiz. Onlarla olan bağımızı hiç koparmadık; asla koparmayacak ve daha da güçlendireceğiz. Üyelerimizin her zaman yanındayız. Bu çerçevede esnafımızı, iş yerinde ziyaret ettik; hayırlı işler diledik. Sektörleri ve odamızla ilgili görüşlerini dinledik; fikir alışverişinde bulunduk. Denizli Ticaret Odamızdaki çalışmalarımızı ve projelerimizi anlattık. İşlerinin başında, moralli ve umutlu olduklarını görmek, bizim motivasyonumuzu da artırdı. Birlikte çok daha güzel günlere ulaşmayı umuyoruz” diye konuştu.



TÜRSAB Pamukkale Bölgesi Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ve ekibini de ziyaret eden Başkan Erdoğan, DTO üyelerinden turizm sektöründe iştigal edenler ve seyahat acentelerinin beklentileri ile gündemlerindeki güncel konuları istişare etti. Erdoğan, “Her birinizin, şehrimizin ve ülkemizin tanıtılmasıyla turizm potansiyelimizin ekonomiye kazandırılmasında, büyük emeği var. Bu yöndeki üstün gayretleriniz, gösterdiğiniz ilgi ve bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ediyor, faaliyetlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzlerce öğrenciye ‘YKS danışmanlık hizmeti verildiÖnceki Haber

Yüzlerce öğrenciye ‘YKS danışmanlık hizm...

Selçukta sahte içki operasyonuSonraki Haber

Selçukta sahte içki operasyonu

Yorum Yazın

Afyonkarahisar Ege’nin en kritik illerinden biri
İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en avantajlı şehri Afyonkarahisar
İki günde iki ayrı karma sergi açıldı
Afet eğitimleri devam ediyor!
Akarçay’da temizlik çalışması başladı
Şuhut ilçesinde ilk defa ekildi
Fiyat listelerini asmadılar cezayı yediler!
Emirdağ’da fırıncıların isimleri yaşatılacak
17 yıl sonra ilk kez personel alımı yapacak
Afyon’un lezzetleri Hindistan’da tanıtıldı
Gönüllerince eğlendiler
Motosiklet sürücülerine güvenli trafik eğitimi
Oğuz Çetin ondan vazgeçmiyor!
Belediye’de halk günü toplantıları başlıyor
20 yaşındaki gencin öldürülmesi olayında flaş gelişme!
Afyon’da internet faresi yakalandı
Sandıklı’da kontrolden çıkan araç takla attı
Gençlik Kamplarına başvurular başladı
AKÜ 8 farklı üniversite ile anlaşma imzaladı
Başkan Köksal gözlerini kapatıp beyaz bastonla yürüdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar