Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2406
EURO34.8142
ALTIN2430.2

Albay Yağan ve Müdür Ay’dan Şehit Yakınları ve Gazilere ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Albay Yağan ve Müdür Ay’dan Şehit Yakınları ve Gazilere ziyaret
Abone ol
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan ile Emniyet Müdürü Mahmut Ay Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, görevi boyunca şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteğini sürdürerek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. Ay, dernek ziyaretinde şehit aileleri ve gazilerle buluşarak onlarla hasbihal etti, onların sorunlarını dinledi.
HEM GÜNDÜZ HEM GECE HİZMET ETMEYE HAZIRIM
Ziyareti sırasında Emniyet Müdürü  Mahmut Ay şehit aileleri ve gazilere verdiği değeri bir kez daha ifade etti. Şehit aileleri ve gazilere hem gündüz hem gece her zaman hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti ve bu yönde emirde olduğunu vurguladı.
KUMARTAŞLI TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Müdür Mahmut Ay'ın derneği ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kumartaşlı, Müdür Ay'ın sıcak ve samimi yaklaşımının şehit ailelerine ve gazilere moral verdiğini kaydetti ve onların sadece birer müdür değil, bir abi, bir kardeş gibi olduklarını belirtti. Ay'ın ziyaretleri ve gösterdiği ilgiden ötürü teşekkürlerini ifade eden Kumartaşlı; Topluluk olarak şehitleri rahmet ve dua ile andıklarını, bazen küçük bir tebessümün ya da dokunuşun büyük değişimlere sebep olabileceğine de dikkat çekti.
SİZLER BİZLERİN EN KUTSAL EMANETLERİSİNİZ
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi. Kıdemli Albay Yağan, dernek yetkilileri ve üyeleri tarafından sıcak bir ortamda karşılandı. Ziyaret sırasında, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulundaki şehit babaları ile gaziler, Kıdemli Albay Tolga Yağan'ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Başkan Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında İl Jandarma Komutanına detaylı bilgiler sundu.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, meslek hayatında her zaman şehit aileleri ve gazilere büyük önem verdiğini belirtti. Yağan, şehit yakınları ve gazilere hitaben, "Sizler bizlerin en kutsal emanetlerisiniz. Abi kardeş diyaloğuyla iş birliği içinde olacağız. Emirinizdeyiz. Gece gündüz demeden bana ulaşabilirsiniz. Sizin sorununuz benim sorunumdur, sizinle acılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşacağız" diyerek duygusal bir mesaj verdi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2023 yılının son sergisi açıldıÖnceki Haber

2023 yılının son sergisi açıldı

İhsaniye’de voleybol turnuvası başladıSonraki Haber

İhsaniye’de voleybol turnuvası başladı

Yorum Yazın

U-21 ve Ümit Gençler karate turnuvaları sona erdi
Anneler gününün birincileri belli oldu
Meteorolojiden çiftçilere bir uyarı daha!
50. yıl kutlamaları başladı
Akharım’lılar yağmur duasına çıktı
Sakatlanan her oyuncumuzda yüreğimiz ağzımıza geliyor!
Karaadilli’de er meydanı yeniden başlıyor!
Dilara Bozan’lı Milli Takım Avrupa’da tarih yazdı
Türkiye Şampiyonası vizesini kaptılar!
Gençlik kampında unutulmaz bir deneyim yaşadılar!
İyi bir şehir planıyla Afyon’u bölge lideri yapabiliriz
Dr.Ayva kalp kapak hastalarına umut oldu
Şampiyonluk kaçtı istifa geldi!
19 Mayıs dolu dolu kutlanacak
24 saat telefonum açık her zaman yanınızdayım
Şehit polis anneleri unutulmadı
Afyonlu hakemler tam not aldı
Başkan Köksal’dan anne ve anne adaylarına çiçek
Bir şampiyonluk hayali daha uçup gitti!
Şampiyon Selçuklu Belediyesi oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar