Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

AK Parti’nin sevgi yürüyüşüne binlerce partili katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’nin sevgi yürüyüşüne binlerce partili katıldı
Abone ol
AK Parti’nin her seçim geleneksel hale geçen seçim öncesi sevgi yürüyüşü yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yürüyüşüne binlerce vatandaş ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve AK Parti İstanbul milletvekili Süleyman Soylu da katıldı. Burada bir konuşma yapan Soylu “Ben terörle mücadele ederken Burcu Köksal HDP’lilerle bana hakaret ediyordu” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı yarın gerçekleştirilecek olan 31 Mart yerel seçimi öncesi Sevgi Yürüyüşü gerçekleştirdi. Sevgi yürüyüşü sonrasında Zafer Meydan’ında gerçekleştirilen mitinge vatandaşlar yoğun kalıtım sağladı.


YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sevgi yürüyüşü ve mitinge İl Başkanı Hüseyin Menteş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, önceki dönem İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve teşkilat mensupları katıldılar.


“YARIN OYNANAN OYUNLARI SANDIĞA GÖMECEĞİZ”
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan sevgi yürüyüşü sonrasında yaptığı konuşmada, “Kıymetli hemşehrilerim AK Parti’mizin kurulduğu topraklarda bize her zaman sahip çıktınız yine çıkıyorsunuz. Biliyoruz ki yine sahip çıkacaksınız. Bu meydan bugün gösteriyor ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir zafer daha kazanacağız. Bizde her zaman sizlerin yanındayız, sizlerin hizmetkarız. Biz sizlerin alnı ak başı dik temsilcilerinizin. Biz bugün hep birlikte Afyonkarahisar’ımızın üzerinden oynanmak istenen oyunu bugün çökerttik. Yarın da o oyun oynayanları sandıklara gömeceğiz. Sizler bugüne kadar Afyonkarahisar’da hiçbir zaman bizleri mahçup etmediniz. Afyonkarahisar’ımızın şerefini onurunu ve gururunu hiçbir zaman incitmediniz. Son zamanlarda bazıları şehitlerimizden dökülen kanlara leke getirmek istiyorlar. İnanıyorum ki sizler yarın sandıkta buna asla müsaade etmeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.
“BİZİM İÇİN AFYONKARAHİSAR ÇOK ÖNEMLİ”
“Bizim en büyük gayretimizin Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmektir” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti: Bugün burada bu coşkulu kalabalığa sayın bakanlarımız şu mesajı veriyorlar; bizim için Afyonkarahisar önemli bizim için Afyonkarahisar Türkiye’de milliyetçiliğin, muhafazakârlığın simgesi üzerinde oyunlar oynanmak istenen bir şehir. Biz boyunu bozduk, bozacağız. Allah’ın izniyle yarın da sandıkta cevabını vereceğiz. Afyonkarahisar AK Parti’nin kalesi olmaya devam edecek. Kıymetli hemşehrilerim sizlerden ricam Afyonkarahisar milliyetçiliğin namusudur. Bu namusa leke getirmeyelim. Sandıklarımıza sahip çıkalım inşallah. Ben sandıklarımızı tüm hemşehrilerime emanet ediyorum. Sizlerin bu coşkusu olduğu müddetçe biz de her zaman sizlere hizmetkar olmaya razıyız. Ben dün bir açıklama yaptım ve dedim ki sizlere hizmetkar olma yolunda hiçbir maddi bedel almayacağım. Belediye başkanlığım boyunca maaş almayacağım. Çünkü biz sizlere hizmetkar isek hizmetkar hiçbir bedel almadan hizmet etmelidir. Bana maaş değil sizlerin duası lazım. Sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyiniz. Rabbimden diliyorum ki beni Afyonkarahisarlı hemşehrilerime, şehit kanlarıyla bulanmış bu topraklara ve şehit ailelerine, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun yol arkadaşlarına mahçup etmesin inşallah. Ben bu duygu ve düşüncelerle sandıkları ve AK Parti’nin kalesini sizlere emanet ediyorum. Kendimi de AK Davamı da sizlere emanet ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

“BEN TERÖRLE MÜCADELE EDERKEN BURCU KÖKSAL HDP’LİLERLE BANA HAKARET EDİYORDU”
Önceki dönem İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada CHP’li Burcu Köksal’ı işaret ederek “Kimse yalandan kahramanlığa soyunmasın, ben TBMM’de terörle mücadele verirken, HDP ile kapaklara vurarak bana hakaretler edenler bugün gelip burada milliyetçilik yalanına soyunmasın. Bunlar bana sökmez. Güneydoğu’da bir tek dağ yok ki tepesine çıkmamış olayım. O malum şahıs eski genel başkanı gibi yapmak istiyor. Bir eliyle bozkurt işareti, sol eliyle de Kandil‘e selam söylemek istiyor. Ben Mecliste oh çekerken PKK’lı milletvekilleri ile kafama kitap fırlatmışlardı. Öyle tavşana kaç taziye tut politikasına Afyon gelmez. Afyon milli mücadelenin kahramanlarının olduğu yerdir” dedi.
“HÜSEYİN BAŞKAN NE VAAT ETTİYSE ARKASINDAYIM”
Soylu “Bize Hüseyin kardeşim lazım. Memlekete hizmet edecek Hüseyin başkan. Ben başkanımızın emrine amadeyim. Ne söylediyse ne vaat ettiyse arkasındayım” diye konuştu.
“OKÇULAR TEPESİNİ TERK ETMEYECEĞİZ”
“Seçim çalışmakla kazanılır” diyen Soylu şöyle konuştu; Seçim yarın sabah sandığa namus gibi sahip çıkmakla kazanılır. Seçim sandığı bırakmamakla, her bir oyun hesabına karşı dimdik durmakla kazanılır. Orada milletin emaneti olarak görerek yapmakla kazanılır. Seçimde okçular tepesini terk edersek, okçular tepesini ve mevzileri terk edersek bedelini ağır öderiz. Milletin emanetine sahip çıkmazsak bedelini ağır öderiz.
“SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da yaptığı konuşmada “Bizler sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Yarın inşallah çok kıymetli bir zaferle sadıklar da birinci çıkacağız. İnşallah 22 yıldır Afyonkarahisar her zaman dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan yanında olmuştur. Şimdi de olmaya devam edecektir. 1 Nisan sabahında inşallah Belediye Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ı başkan yapıyor muyuz? Sadıklarımıza namusumuz gibi sahip çıkacak ve boş bırakmayacağız inşallah.” Dedi.  

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklarımızın canı çok kıymetliÖnceki Haber

Çocuklarımızın canı çok kıymetli

Afyonlular sandık başındaSonraki Haber

Afyonlular sandık başında

Yorum Yazın

Omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz
Yolcu treni kamyonete çarptı
Teşekkürler Afyonspor
Koca bir sezon sona erdi!
Grubumuzda şampiyon belli oldu
CHP’li Meclis üyesinin kızı Belediye’de Birim Sorumlusu oldu
Verdikleri destek bir torba yem bile etmiyor!
Kaçak sigara ve makaron ele geçirildi
Sapıklıktan aranıyordu Bayat ilçesinde yakalandı
Salar beldesinde sahte alkol üreten şahıs yakayı ele verdi
Uyuşturucu ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi
Drift atan sürücüye 45 Bin TL para cezası
Bolvadinspor’a güzel haber!
Sandıklı’lı Mustafa Özdayı Konyaspor forması altında ışıl ışıl parlıyor
Sibergöz-36 operasyonunda 19 kişi tutuklandı
8 kişinin öldüğü kaza davası 12 Temmuz’a ertelendi
Afyon’da yaşayan bir sığınmacı evlilik bedeli için 10 bin liram yok derse ne olacak?
Afyonspor’dan müthiş start!
Meteorolojiden çiftçilere son dakika uyarı!
AKÜ’de spor oyunları heyecanı başladı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar