Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.3548
EURO34.9044
ALTIN2375.6

AK kadınlar mutfak malzemelerini ramazan ayına yetiştirmeyi hedefliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK kadınlar mutfak malzemelerini ramazan ayına yetiştirmeyi hedefliyor
Abone ol
AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetimi, AK Parti Genel Merkezin deprem bölgesi için başlatmış olduğu ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti’ kampanyasına destek verdi. Onlarca koliyi hiç tanımadıkları depremzede kardeşlerine göndermeye hazırlanan AK Kadınlar bu kolileri Ramazan ayına yetiştirmeyi hedefliyor. Kolilerin içinde mutfak malzemeleri ile birlikte Afyonkarahisarlı kadınların el emeği göz nuru ile ördüğü patik ve yazmalar da yer alıyor.

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti’ kampanyası kapsamında, kadın kolları olarak deprem bölgesine yardım TIR’ı göndermek için çalışmalara başladı. İlk günden bu yana depremzedeleri yalnız bırakmayan AK Kadınlar depremzedelerin yaşadığı bu zor günleri hep birlikte atlatmalarını hedefliyor.
MUTFAK SETLERİ HAZIRLANIYOR
Kampanya kapsamında bir açıklama yapan Ertürk, “Bugün burada AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak hazırlamış olduğumuz mutfak setlerimizi hazırlıyoruz. Malumunuz olduğu üzere asrın felaketini yaşadığımız 6 Şubat tarihinden itibaren AK Parti teşkilatları olarak deprem bölgesinde depremzede kardeşlerimizin yardımına koştuk. Onların yaralarının sarılması, acılarını bir nebze olsun hafifletebilmek için Hatay Kırıkhan bölgesinde genel merkezimizin görevlendirmesiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi artık bölgede konteyner kentlerimiz kurulmaya başladı. Bu süreçte Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın talimatıyla başlatmış olduğumuz ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” kampanyamızı hayata geçirdik” dedi.
RAMAZAN AYININ ÇOK AYRI BİR ÖNEMİ VAR
Ertürk açıklamasına şöyle devam etti; “Malumunuz olduğu üzere önümüzde Ramazan ayı var ve biz kadınlar için özelde Ramazan ayının da çok ayrı bir önemi var. Bu ayda konteyner kentlerde, çadır kentlerde yaşayan kadınlarımızın büyük ihtiyacı olan kendi yemeklerini, kendi sıcak çorbalarını hazırlayabilecekleri bir küçük mutfak seti hazırlamayı planladık. Bu şekilde tüm illerimizde kadın kolları teşkilatlarımızla beraber hazırlamış olduğumuz mutfak setlerini hazırlayıp Genel Merkezimizin talimatıyla konteyner kentlerimizdeki depremzede kardeşlerimize hediye edeceğiz. Kampanyamızı sosyal medyadan ve teşkilatlarımızdan duyurmuştuk. Ben bu konuda İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a destekleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Bize destek veren tüm kadınlarımıza ve  hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün malzemelerimizi arkadaşlarımızla paketliyoruz. Hem mutfak malzemelerini hem de kadınlarımızın elleriyle hazırlamış olduğu yazmaları ve patikleri Afyon'umuzu hatırlamaları için küçük bir hatıra olarak içlerine koyuyor, inşallah önümüzdeki günlerde konteyner kentlerimiz hizmete açıldığında Hatay Kırıkhan'a götürmek üzere hazırlıklarımızı tamamlıyoruz” dedi.
Kolilerin içerisinde mutfak malzemeleri ile birlikte Afyonkarahisarlı kadınların el emeği göz nuru ile ördüğü patik ve yazmalar da yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransa’dan gelip umre için biriktirdikleri parayı bağışladılarÖnceki Haber

Fransa’dan gelip umre için biriktirdikle...

Afyon’da hayvan sevkiyatı durdurulduSonraki Haber

Afyon’da hayvan sevkiyatı durduruldu

Yorum Yazın

Logo kullanım hakkı başvuruları başlıyor
İşkur 757 işyerini ziyaret edecek
Ragbi Flag heyecanı Afyon’da başladı
Davul benim omzumda tokmak başkasının elinde bir yönetim anlayışını kabul etmiyorum
İYİ Partili Olgun’un görevi belli oldu
Polis ekiplerinden bir eve baskın!
Susuzspor’da yeni yönetim belli oldu
AKÜ’de öğrenciler tarafından hazırlanan karma sergi açıldı
Afyon’dan zeybek esintisi geçti
Uyum içerisinde hep birlikte çalışacağız
İGM yoğun gündemle toplanıyor
Afyon’lu güreşçiler Avrupa Şampiyonası için kampa giriyor
Belediye sosyal tesislerinde çay kahve fiyatları belli oldu
Sığınmacıların nikah ücreti 25 kat artırıldı
Şimşir son maçta gençlere şans verecek
Afyon'da halk ekmek fiyatı belli oldu
Afyon Belediyesi’nin yeni Müdürleri belli oldu
Tüm üniversitelerimizi Saystop eylemlerimize ses vermeye davet ediyoruz
Türkiye faili meçhuller ülkesi olmaktan çıktı
Türkiye’de ilk defa Afyon’da yapılacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar