Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2805
EURO35.0996
ALTIN2465.0

“AFYON’UN BUGÜNÜ VE YARINI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“AFYON’UN BUGÜNÜ VE YARINI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Abone ol
AK PARTİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLLERİ ALİ ÖZKAYA VE İBRAHİM YURDUNUSEVEN, GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Afyonkarahisar’ın, bugünü ve yarını için AK Parti olarak hep birlikte çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önemli projelerinden birisi olan Afyon Kalesine teleferik projesinin yer teslimi yapıldı. İhale geçtiğimiz süreçte yapılmıştı ve yasal süre neticesinde kesinleşti, bir şirket 100 milyon liralık ihaleyi 25 yıllık işletme hakkıyla yapacak. Kamuoyunu uzun süre meşgul eden yolcu ve biniş garantisi olmadan bu projenin hayata geçmesini çok önemli buluyorum. İnşallah bu proje ile Afyonkarahisar bir üst lige çıkacak.  Afyonkarahisar’a gelen turistlerin ilimizde kalma süreleri uzayacak. Afyonkarahisar’ın bütün tarihi dokusunu gelen turistlerimiz gezerek görecek. Ve Karahisar Kalesine çıkarak, Afyonkarahisar şehrimizi ve ovamızı izleyerek, çayını kahvesini burada içme imkânı bulacak. Çok güzel ve nezih bir alan olacak tesisin 1 Mayıs 2023’te açılmasını sözünü teslim törenin de aldık, Rabbim hep birlikte o günü görmeyi bizlere nasip etsin. Bu tesis turizm açısından ülkemize ve ilimize hizmet etsin. Bu projeyi kararlıkla Afyonkarahisar’a kazandıran Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, ekibine ve AK Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum”dedi.


“SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZMENİN GAYRETİNDEYİZ”


Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi  (AFSÜ) Rektörü Nurullah Okumuş, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Afyon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret ile alakalı da bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Özkaya, ziyaretin içeriğinin de açıklayarak, “Afyonkarahisar’ımızın ve ilçelerimizin tüm sorunlarını el birliği ile çözmenin gayretindeyiz. Halkımızın huzuru ve refahını artırmak, ilimize daha fazla yatırım ve hizmet kazandırmak amacıyla var gücümüz ile çalışıyoruz” dedi. 


“MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”


Milli Emlak Genel Müdürü Büyükuzun ile yapılan ziyaret kapsamında Ticaret Borsasına ait mevcut yerin Üniversite’ye devredilerek, bir başka alanında Ticaret Borsası’na verileceğini ifade eden Milletvekili Özkaya, “Trampa denilen yöntem ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarihinde bir ilki Afyonkarahisar’da gerçekleştiriyoruz. İnşallah Ticaret Borsası’nın mevcut alanında Üniversitemiz çok güzel işleri hayata geçirecek. Bu devir işleminin Rektörlüğümüze, ATB Meclis Başkanı Fahrettin Bey ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler nezdinde Afyon Ticaret Borsası paydaşları ile şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.


“BOLVADİN İLE İLGİLİ BİRÇOK KONUMUZ VAR” 


Afyonkarahisar’ın kadim ilçesi Bolvadin ile alakalı birçok konunun da masaya yatırıldığını ifade eden Milletvekili Özkaya: “Kadim Kent Bolvadin ilçemiz için dün olduğu gibi bugünde her türlü desteği sunarak, halkımızın hayrına işlerin teşvikçisi oluyoruz. Sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Milli Emlak Genel Müdürümüzü ziyaretimiz esnasında Bolvadin Belediyemizin önemli bir sorunu olan, Tarıma dayalı İhtisas Sanayi Bölgesinde, Milli Emlak tarafından Belediyeye çıkarılan ecri misirin daha doğru ve düşük hesaplanması ve burada yaşanan haksızlığın giderilmesi gerektiğini görüşerek, olumlu bir netice aldık.  Ayrıca yine hızlı bir şekilde Bolvadin’in tarıma dayalı ihtisas sanayinin bir an önce bitirilmesi için süreçleri takip edeceğiz. Yine Bolvadin ilçemizde mevcut hastanenin yanındaki alanın AFSÜ’ye tahsis edilmesini görüştük. İnşallah buradaki 7-8 bin metrelik alan AFSÜ’ye tahsis edilerek, burada Bolvadin Sağlık Meslek Yüksekokulu ve diğer bölümler için Kadim Kent Bolvadin’e yakışır bir binayı üniversitemiz vasıtası ile yapacağız” dedi. Milletvekili Özkaya açıklamasında son olarak, “Milli Emlak Genel Müdürümüz Tufan Büyükuzun beye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Beye teşekkür ediyor ve bu imkânları bizlere sunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum” dedi. 


“AFYON’DA BİR PROJE BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLIYOR”


Afyonkarahisar'ın vizyon dolu projelerle ilkleri yaşadığına vurgu yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Afyonkarahisar'da bir proje bitmeden yeni bir projeye başlıyor ve neticelenmesi için her projemizle ayrı ayrı ilgileniyoruz. Bazı büyükşehirlerimizde bile olmayan yatırımlar Afyonkarahisar'ımızda birer birer hizmete giriyor. Turizm alanında yapılan yatırımlar, gençlerimiz için yapılan spor kompleksleri, kadınlarımız için açılan ve bir fabrika gibi çalışan kadın kültür evleri hepsi eşsiz projeler olmakla beraber hepsinin amaçlarına ulaştığını söyleyebiliriz. Yine Türkiye'nin ilk yeşil OSB'si ünvanına sahip Sinanpaşa OSB'nin kamu yararı kararını da almış bulunmaktayız. Buranın şehrimizin ekonomisine katkısı bambaşka olacak. Bütün bu projeler sevdalısı olduğumuz Afyonkarahisar'ımız ve hemşehrilerimiz için hayat buldu ve bundan sonra da bulmaya devam edecek”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arazi kavgasında baba yaralandı, oğlu hayatını kaybettiÖnceki Haber

Arazi kavgasında baba yaralandı, oğlu ha...

İKTİDAR MUHALEFET AYNI MASADA BULUŞTUSonraki Haber

İKTİDAR MUHALEFET AYNI MASADA BULUŞTU

Yorum Yazın

Afyonkarahisar Ege’nin en kritik illerinden biri
İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en avantajlı şehri Afyonkarahisar
İki günde iki ayrı karma sergi açıldı
Afet eğitimleri devam ediyor!
Akarçay’da temizlik çalışması başladı
Şuhut ilçesinde ilk defa ekildi
Fiyat listelerini asmadılar cezayı yediler!
Emirdağ’da fırıncıların isimleri yaşatılacak
17 yıl sonra ilk kez personel alımı yapacak
Afyon’un lezzetleri Hindistan’da tanıtıldı
Gönüllerince eğlendiler
Motosiklet sürücülerine güvenli trafik eğitimi
Oğuz Çetin ondan vazgeçmiyor!
Belediye’de halk günü toplantıları başlıyor
20 yaşındaki gencin öldürülmesi olayında flaş gelişme!
Afyon’da internet faresi yakalandı
Sandıklı’da kontrolden çıkan araç takla attı
Gençlik Kamplarına başvurular başladı
AKÜ 8 farklı üniversite ile anlaşma imzaladı
Başkan Köksal gözlerini kapatıp beyaz bastonla yürüdü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar