Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5746
EURO34.9285
ALTIN2442.8

Afyonspor’dan İGM Başkanı Çoban’a vefa ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonspor’dan İGM Başkanı Çoban’a vefa ziyareti
Abone ol
Görev süresi dolan İGM Başkanı Burhanettin Çoban’dan övgüyle bahseden Kulüp Başkanı Nadir Güzbey, “Geriye dönüp baktığımızda buraya getirdiğim kupaların her birinin kazanılmasında en büyük destek size aittir, toplum hafızası maalesef zayıf ancak sizin yaptığınız hizmet ve eserler için Afyonspor sizi hep hayır ve minnet ile anımsayacak.” Dedi.

Çarşamba günü sahasında Altınorduspor’yu konuk edecek ve bu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdüren TFF 2. Lig  temsilcimiz Afyonspor, Kulüp Başkanı Nadir Güzbey, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla görev süresi dolan İGM Başkanı Burhanettin Çoban’a vefa ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Burhanetttin Çoban ziyaretçilerini, Meclis üyesi Nurettin Birlikliktir ile birlikte karşıladı.
GÜZBEY: BURAYA GETİRDİĞİM KUPALARIN HER BİRİNİN KAZANILMASINDA EN BÜYÜK DESTEK SİZE AİTTİR
Ziyarette Kulüp Başkanı Nadir Güzbey; “Burhanettin bey, il genel meclisi başkanı öncesi iki dönem belediye başkanlığı yaptılar. İlimize çok hizmetleri oldu, il genel meclisi başkanlığı döneminde de tecrübesinden ilimiz çok faydalandı teşekkür ediyoruz. Bizim Afyonspor olarak bu gün ki ziyaretimizin sebebi , şahsınızın özellikle belediye başkanlığı döneminde spor ve sporcuya yaptığı hizmetler ve ilimize katkılarınız için vefa ve teşekkür ziyaretidir. Değerli başkanım buraya özellikle tüm kadro ile geldim sebebi burada şimşir hocam ve kulüp emekçilerimiz dışında kimse sizin Afyonspor için yaptıklarınızı bilmiyorlar öğrenmelerini ve sizi tanımalarını istedim. Geriye dönüp baktığımızda buraya getirdiğim kupaların her birinin kazanılmasında en büyük destek size aittir, toplum hafızası maalesef zayıf ancak sizin yaptığınız hizmet ve eserler için Afyonspor sizi hep hayır ve minnet ile anımsayacak. Spor kompleksimizden sporcu oteline Voleybol , Basketbol ve futbol takımlarımızın muazzam başarıları şehrime çok yakışmıştı. Meclis başkanlığı göreviniz sona eriyor tüm destek ve katkılarınız için size çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.
ŞİMŞİR: BU ŞEHRE TECRÜBENİZ İLE DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİNİZE İNANIYORUM
Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’de; “Başkanımızın hep desteğini gördük, o dönemki süreçte hiçbir sıkıntımız olmaz başkanımız ihtiyaçlarımızı anında çözerdi. Şu anda Afyonspor maalesef hiç destek almıyor bu çok üzücü ve yanlış bun söylemem gerekirdi ama ziyaretimizin sebebi sizin katkılarınız ve size teşekkür Bu şehre tecrübeniz ile daha çok hizmet edeceğine inanıyorum, Çarşamba günüde maçımızda bizimle olmasını istiyoruz” dedi.
BİZLER İMKANSIZI BAŞARMAK İÇİN ÇOK GAYRET ETTİK VE EDİYORUZ
Takım kaptanları Kerem Kaya ve Boran Güngör; “Bu gün kaldığımız oteli sporcular için düşünülüp yapılması ve spora böyle hizmet eden sizi tanımak bizi mutlu etti, bizler imkansızı başarmak için çok gayret ettik ve ediyoruz sizin emekleriniz boşa gitmiyor. Maddi olamasanız bile manen yanımızda olmanızı istiyoruz.” Dediler
Zaman zaman çok duygulandığı görülen İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’da ziyaretçilerine Belediye başkanlığı döneminde Futbol , Voleybol ve basketbol takımlarının amatörden en üst liglere nasıl çıktıklarını ve belediye başkanlığı dönemindeki şehre kazandırdığı bir milyon metrekarelik alandaki spor kompleksi, sporcu oteli ve onlarca tesisin şehre nasıl kazandırıldığını anlatırken çok tecrübeli ve başarılı siyasetçi olduğunu tekrar gösterdi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
74 yaşındaki sürücü kazayı ucuz atlattıÖnceki Haber

74 yaşındaki sürücü kazayı ucuz atlattı

Köksal’dan değişim yürüyüşüne davet!Sonraki Haber

Köksal’dan değişim yürüyüşüne davet!

Yorum Yazın

Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar