Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4743
EURO34.8472
ALTIN2440.5

AFYON KAMPI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFYON KAMPI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ
Abone ol
YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SON YILLARIN EN GÖZDE KAMP MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN AFYONKARAHİSAR’DA GEÇİREN BURSASPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR TAHSİN TAM KAMPI DEĞERLENDİRDİ.

Yeni sezon hazırlıklarını son yılların en gözde kamp merkezlerinden biri olan Afyonkarahisar’da geçiren Bursaspor’da Teknik Direktör Tahsin Tam kampı değerlendirdi. “Afyon kampı çok verimli geçti. Eksiklerimizi gördük, lige kadar hazır hale geleceğiz” dedi.
Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Afyonkarahisar’da gerçekleşen kamp dönemini değerlendirdi. Çok verimli bir kamp geçirdiklerini ifade eden Tam, "Eksiklerimizi görme adına verimli geçti. Gerçekçi olmak gerekirse boşa geçireceğimiz bir saniye bile yok. Çok çalışmamız gerekiyor. Eksik yönlerimiz geliştirmemiz gerekiyor" dedi.
EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK
Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Afyon kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tam, “Çok verimli bir kamp dönemi oldu bizim için. Eksiklerimizi görme adına verimli geçti. Gerçekçi olmak gerekirse boşa geçireceğimiz bir saniye bile yok. Çok çalışmamız gerekiyor. Eksik yönlerimiz geliştirmemiz gerekiyor. Çok zamanımız yok. Son maçtaki oyun geliştiğimizi gösteriyor. O özgüveni kazanıyor oyuncularımız. Oyuncuların üzerinde baskı oluşuyor ama onları yönetebilmesini biz sağlayacağız. O desteği vereceği. Birbirlerini daha iyi tanımaya başladılar. Çok verimli geçti. Çok farklı yaş oyucularından oluşturduğumuz bir takıma sahibiz. Saha iletişim arttırmaya başladık yeterli seviyede değil. Bazı eksikler gözlemledik. Bu konuda objektifiz. Hayal tacirliği yapacak inşalar değiliz. Ama çocuklarımız gelişiyor. Onlar da bizler de elimizden geldiğince mücadelemizi vereceğiz. Daha iyi seviyeye geleceğiz. 18’inde Özlüce Tesisleri’nde buluşacağız. 19’unda bir testimiz var. Nereden nereye geldiğimizi görmek istiyoruz. Antrenmanlarımızı tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
ARAMIZA 2-3 OYUNCU KATILABİLİR
Eskişehirspor karşılaşması ile ilgili gelen soruya Tahsin Tam, "Karşı taraftan öyle bir arzu çıktı. İki taraftan da bir hareketlenme çıktı. Fakat biz Afyon’a gelmeden her şeyi hazırlamıştık orada bir boşluk oluşturamadık. Tek ihtimal var. Eskişehirspor, Kütahyaspor ile anlaşırsa o şekilde maçı oynayabiliriz. Eskişehir’le Bursa’da oynayabiliriz” yanıtını verdi. Tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: “Kadroda çalışmamızı yaptık. Ekibimle bir toplantı yapacağım 3-4 arkadaşımız aşağıda devam edecekler. Artık taktik çalışmalara yoğunlaşacağız. Bu arkadaşlarımız dışarda kaldığında kendilerini değersiz hissedebiliyorlar. Onları altta takip edeceğiz. Oradaki maçlarını takip edeceğiz aşağıdan da 2-3 kardeşimiz aramıza katılabilir. Çarşamba günü U17 ve U19’un maçları var. Onları gözlemleyip karar vereceğiz. Bizim aramızda olmasını istediğim çocuklar var. Daha iyi şartlarda çalışmasını istiyorum. Bursalı çocukları bile tesislerde tutacağız. İzin günlerinde ailelerini görecekler. Gelişimlerini yakinen takip etmek istiyoruz."
BİZ 20 BİN SEYİRCİ DEĞİL, 20 BİN RUH İSTİYORUZ
Bursaspor taraftarının son hazırlık maçına gelmesiyle ilgili konuşan Tahsin Tam, "Güzel bir sürpriz oldu. Çok da mutlu etti bizi. Öyle gelmeleri çok teşekkür ederiz onlara biz çok büyük bir aileyiz. Çok büyük bir camiayız onların desteğine ihtiyacımız var. Biz 20 bin seyirci değil 20 bin ruh istiyoruz. Bu çocukların onlara ihtiyacı var. Onları hem Bursaspor’a hem Türk futboluna kazandıracağız. Kısa ve orta vadede planlarımız var uzun vadede planlarımız da var" dedi. Tam son olarak, "Ben oyunculara inanan ve bu inancı hissettiren bir insanım. Aynı zamanda objektif bir insanım eksiklerimizi gözlemleriz. Eksikler antrenmanlarda tamamlanır ben bu çocuklara inanıyorum. Onlar gelişecekler bu seyrettiğiniz 4 maçtan daha iyi performansı göreceksiniz. Biz inandık sizler de inanın" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirli dalgıçlardan mükemmel deniz altı manzaralarıÖnceki Haber

Eskişehirli dalgıçlardan mükemmel deniz...

ARMONİ MIZIKA KONSERİ YARIN YAPILACAKSonraki Haber

ARMONİ MIZIKA KONSERİ YARIN YAPILACAK

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar