Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4277
EURO34.841
ALTIN2431.5

AFSÜ İKİ ALANDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFSÜ İKİ ALANDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
Abone ol
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi “Pediatrik Rehabilitasyonda Güncel Yaklaşımlar Kongresi”nde en iyi sözel bildiri ödülü ile Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Eker’in katkı sunduğu çalışmayla da “Deneysel Hematoloji” dalında ödül almaya hak kazandı.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla adından söz ettirmeye başlayan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, akademik alanda ödüller almaya devam ediyor.
EN İYİ SÖZEL BİLDİRİ ÖDÜLÜ
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademisyenlerinin bildirisi Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen “Pediatrik Rehabilitasyonda Güncel Yaklaşımlar Kongresi”nde en iyi sözel bildiri ödülü aldı.
PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Taşvuran Horata’nın sunumunu yaptığı “Kanserli Çocukların Çift Görev Yürüme Parametreleri Bozulur mu?” başlıklı bildiri en iyi sözel bildiri ödülüne layık görüldü.
Çalışmada AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM) Başhekim Yardımcısı Doç Dr. İbrahim Eker’in, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hamide Nur Çevik Özdemir’in ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Kundakcı’nın imzası bulunuyor.
HEMATOLOJİ ALANINDA ÖDÜL GELDİ
AFSÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Başkanı ve Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi (SUAM) Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Eker’in katkı sunduğu çalışma, 48. Ulusal Hematoloji Kongresi’nde ödül aldı.
Antalya’da gerçekleştirilen kongrede Doç. Dr. Eker’in katkı sağladığı “Türk Liyofilize Plazması Üretim Metodu Standardizasyon Çalışmalarımızın Sonuçları: Seri Üretim Hedefi Öncesi Son Dönemeç” başlıklı çalışma “Deneysel Hematoloji” dalında ödül almaya hak kazandı.
Çalışmada ayrıca Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Teknolojisi Bölümü, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Özgür Eşim’in, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bölge Kan Merkezi’nden Doç. Dr. Soner Yılmaz’ın, Hamidiye Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Rıza Aytaç Çetinkaya’nın ve Gülhane Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Harp Cerrahi Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Aytekin Ünlü’nün imzası bulunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HANİ SİZ HDP’Yİ YOK SAYIYORDUNUZ?Önceki Haber

HANİ SİZ HDP’Yİ YOK SAYIYORDUNUZ?

YENİ MÜDÜR SÜNNETCİ İLK GÜNDEN SAHAYA İNDİSonraki Haber

YENİ MÜDÜR SÜNNETCİ İLK GÜNDEN SAHAYA İN...

Yorum Yazın

600 sporcunun katıldığı prestijli organizasyon sona erdi
Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar