Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

58 mahallemize 1 milyar 436 milyon lira yatırım yaptık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
58 mahallemize 1 milyar 436 milyon lira yatırım yaptık
Abone ol
Mahalle muhtarlarıyla buluşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2019-2023 yılları arasında 58 mahalleye sıcak asfalt serimi, beton parke, park bahçe ve yeşil alan çalışmaları ile altyapıya toplam 1 milyar 436 milyon lira yatırım yapıldığını açıkladı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek göreve geldiği günden bugüne Mahalle Muhtarlarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantılarının 2023 yılı son toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Benol Kaplan ve Barış Dal’ın yanı sıra daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda muhtarların görüş, öneri ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’ın dört bir yanında hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
37 PROJE SÖZ VERDİK, 74 PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK
Başkan Zeybek; “Göreve geldiğimizden itibaren “istişarede rahmet vardır” inancıyla aksatmadan hemen hemen her ay veya iki ayda bir sizlerle biraraya geliyoruz. Siz Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gören gözümüz, yürüyen ayağımız, tutan elimiz mesafesindesiniz. Yine her cumayı bir mahallede kılarak problemleri mahallinde çözelim diye bir çalışma başlatmıştık. Çok şükür 58 mahallemizde iki turu tamamladık bazı yerlerde üçüncü tura başladık. Eksiğimiz olmuş mudur mutlaka insanız eksiğimiz elbette olmuştur. Yetişemediğimiz yer de olmuştur. Mutlaka bunda şüphemiz yok ama bunların hiç birisinde kesinlikle art niyet olmamıştır.”
Pandemiye rağmen söz verdiğimiz yatırımları aksatmadan yerine getirmeye gayret ettiklerine dikkat çeken Başkan Zeybek, “37 proje söz verdik, 74 proje gerçekleştirdik. Yaşadığımız şehri güzelleştirmeye, tanıtmaya şehrimizin değerlerini ön plana çıkarmaya şehrimizi marka haline getirmeye gayret ettik 2019 ve 2022 yıllarında ciddi kriz vardı 2021’de pandemi, 2023’te deprem. Tüm bu çalışmalarımızda emeklerinden dolayı ekip arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ALT VE ÜST YAPIYA MİLYONLARCA LİRALIK YATIRIM
Sıcak asfalt çalışmalarından bahseden Başkan Zeybek, 2019-2023 yılı Aralık ayına kadar 58 mahalleye 500 bin ton sıcak asfalt serildiğini açıklayarak yatırım bedelinin 995 Milyon TL olduğunu söyledi. Yine bu süreçte 58 mahallenin tamamına 340 bin metrekare satih asfalt serildiğini kaydeden Başkan Zeybek 760 bin metrekare beton parke serildiğini bunun yatırım bedelinin  ise 88 milyon lira olduğunu ifade etti.
Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarından da söz eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; bu alanda 58 mahalleye 190 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarına ilişkin de bilgi aktaran Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; alt yapıya yapılan toplam yatırım bedelinin 163 milyon lira olduğunu ifade etti. Yine bu süreçte Belediyenin sosyal yardım ve burs desteklerine de ara vermeden devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; öğrencilere son dört yılda 11 milyon lira değerinde burs desteği sağladıklarını dile getirdi. İhtiyaç sahibi ailelere de kömür, gıda paketi ve kışlık kıyafet desteğinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Zeybek binlerce vatandaşı kucakladıklarını sözlerine ekledi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayakkabı tamir sektöründe işler hızlandıÖnceki Haber

Ayakkabı tamir sektöründe işler hızlandı

Taraftar protestosu iptal!Sonraki Haber

Taraftar protestosu iptal!

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar