© Medya 03

Fedakar 8/5 değil, 7/24 çalışıyor

AK Parti Milletvekili aday adayı Mali Müşavir Rasime Fedakar’ın temposuna yetişilemiyor. Partisinin 2023 vizyonunu Afyonkarahisarlılara anlatmak için var gücüyle çalışan Fedekar adeta deyim yerindeyse 8/5 değil 7/24 çalışıyor.

17 ilçe ve beldelerden sonra Afyonkarahisar merkezde STK ve Dernek ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili aday adayı Rasime Fedakar, merkez muhtarları ziyaretlerine devam ediyor. Fedakar, “Muhtarlarımızın Sigortası AK Partidir, Muhtarlarımız da Demokrasimizin sigortasıdır” dedi.
Milletvekili aday adayı Fedakar yaptığı ziyaretlerle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Kökleri Osmanlı'ya dayanan muhtarlık kurumunun son yirmi yılda muhtar bile olamaz denilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, özlük hakları,  muhtarlık binaları, temsil durumu ile hak ettikleri itibarları iade edildi. 2015'ten beri  Cumhurbaşkanlığı konutu ve külliyenin kapıları muhtarlara açıldı”
DAHA YÜRÜYECEK UZUN BİR YOLUMUZ VAR
Muhtarlarla Afyonkarahisar’a hizmet yolunda yürüyecek uzun bir yollarının olduğunu söyleyen Fedakar, “ Mahalle gezilerimizde ve muhtar ziyaretlerimizde adeta ilimizin bir fizibilite çalışmasını yapıyoruz.  İhtiyaçları not alıyoruz, hizmetleri yerinde görüp memnuniyet duyuyoruz. Muhtarlarımızla daha birlikte yürüyecek uzun bir yolumuz var. Tüm muhtarlara şehrin emaneti ile hareket ettikleri için müteşekkirim” dedi.
Fedakar biraraya geldiği muhtarlara AK Partinin hizmetlerinden, çalışmalarından bahsetti. Fedakar Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın  iç ve dış güçlere karşı vakur duruşunu anlatarak pekçok konuda muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER