© Medya 03

Özgür Özel’den Başkan Köksal’ın atama kararına veto geldi

Dün akşam katıldığı canlı yayında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal mültecilerle ilgili kararını eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün de Köksal’ın atama kararını geri aldırttığını açıkladı.

Afyonkarahisar’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Özel, atamalarla ilgili ufak tefek hatalar olduğunu söyledi. 
Özel şunları söyledi: “Ufak tefek atama hataları oluyor. Tek tek geri aldırtıyorum. Bursa’da geri aldırdım, Balıkesir’de geri aldırdım. Adana’da geri aldırdım. Burada çok hak ettiği halde bir arkadaşımız görevlendirilmiş. Yıllardır hukuk mücadelesi veren, başkalarının 500 bin TL’ye yaptığı işi 3 kişi 120 bin TL’ye yapacakmış, ama eşi partide görevli diye onu da geri aldırdım.” 
ÖRNEK OLACAĞIZ!
“Biz tertemiz bir partiyiz.” diyen Özel sözlerinin devamında şunları söyledi: “Hata yapma lüksümüz yok. Onlar gri bir kağıt gibi kir göstermiyorlar. Biz tertemiz bir partiyiz. Bembeyaz bir kağıt gibi üzerine kurşun kalemi dokundursak kir gösteriyor kardeşim. Dikkat edeceğiz, doğru davranacağız, örnek olacağız, biz başaracağız.” 
SIRA İKTİDAR OLMAYA GELDİ
“Bizim Belediye kaynaklarını partililere aktarma sıramız gelmedi” diyen Özel, “Ben bu iradeyi göstermezsem, başkanlarım bu iradeyi göstermezse, siz bu anlayışı göstermezseniz, efendim AK Parti’nin il başkanı avukattı, önceki dönem belediyenin tüm işlerini yapıyordu, şimdi sıra bizimkinde. Yok öyle bir şey. Bizim belediye kaynaklarını partililere aktarma sıramız gelmedi. Atatürk’ün partisinin iktidar olma sırası geldi.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER