© Medya 03

Cumhur ittifakı ruhu içinde gereken destekleri vereceğiz

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte Afyonkarahisar’da seçimi kazanan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, “MHP’li belediyelerimizin talep ve istekleri doğrultusunda Ankara’dan gereken her türlü hizmeti ulaştırdık. Yine bu dönem tüm belediyelerimize Cumhur İttifakı ruhu içinde gereken destekleri vereceğiz.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Belediyesi, Bolvadin ilçesine bağlı Dişli ve Özburun Belediyelerini sırasıyla ziyaret etti. Milletvekili Taytak'a ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, il ve ilçe yönetimleri eşlik etti.
ŞİMDİ SIRA HİZMETTE
İlk olarak Bolvadin Belediyesi'ni ziyaret eden Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Başkanı seçilen Derviş Aynacı’yı tebrik etti. Taytak, “Seçimleri tamamladık artık bundan sonra vatandaşlarımıza hizmet noktasında olacağız. Geçtiğimiz dönem MHP’li belediyelerimizin talep ve istekleri doğrultusunda Ankara’dan gereken her türlü hizmeti ulaştırdık. Yine bu dönem tüm belediyelerimize Cumhur İttifakı ruhu içinde gereken destekleri vereceğiz. Bolvadin ilçemizi MHP'nin üretken belediyecilik hizmetiyle 5 yıl boyunca hak ettiği noktaya gelecek. Bizlerde Başkanımızın seçim döneminde vaat ettiği projelerinin hayata geçmesi için kendisine elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.    
MHP'NİN ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ HAYAT BULACAK
Daha sonra Bolvadin ilçesine bağlı Dişli Belediyesi ve Özburun Belediyesi ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet burada da Dişli Belediye Başkanı Ahmet Mert ve Özburun Belediye Başkanı Bünyamin Özdemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
MHP'nin üretken belediyeciliğinin Dişli ve Özburun’da da hayat bulacağını kaydeden Taytak, "Dişli ve Özburun Beldesi'ndeki vatandaşlarımıza bizlerin yanında oldukları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra vatandaşlarımızla koordineli ve istişare halinde beldemize hizmet edeceğiz. Sıklıkla şahsım dahil il başkanımız Ahmet Kahveci ve il yönetimimiz ile birlikte belediye başkanlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelip ben değil biz olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda eksiklerin sorunların giderilmesi noktasında hizmetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. 
“VEKİLİMİZİN DESTEKLERİ İLE BAŞKANLARIMIZIN HER YANINDAYIZ”
İl Başkanı Ahmet Kahveci, “31 Mart yerel seçimler öncesi il genelinde Sayın Vekilimiz ile birlikte yoğun bir seçim dönemi geçirdik. İl genelinde sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı bırakmadık. Allaha şükürler olsun seçimlerde de ilimizde önemli bir başarı elde ettik. Geçtiğimiz dönemde Sayın Vekilimizin büyük destekleri ile belediye başkanlarımız kısa zamanda seçim vaatlerini yerine getirdiler. Yine bu dönemde de Sayın Vekilimizin destekleri ile belediye başkanlarımızın her zaman yanında olacağız. Ben buradan seçilen belediye başkanlarımıza tekrar hayırlı olması diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER