Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Sünnetci: Merdiven altı kurslar kapatılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sünnetci: Merdiven altı kurslar kapatılacak
Abone ol
Afyonkarahisar’da Özel Eğitim Kurumlarına yönelik düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, ihbar halinde ruhsatsız faaliyet gösteren ve "Merdiven Altı" kurs olarak nitelendirilen bu yerlerin kapatılması için ivedilikle işlemlerin başlatıldığına dikkat çekti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda Özel Öğretim Kursları bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Sünnetci başkanlığında yapılan toplantıya Özel Öğretim Kurumları Şubesinden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ve Özel Öğretim Kursları müdürleri ve yetkilileri katıldı. Özel Öğretim Kurumları Şubesinden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar tarafından Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği ile Özel Öğretim Kursları Yönetmeliği iş ve işlemleri hakkında bilgi verildi. Ardından Sünnetci, izinsiz kurs veya eğitim öğretim faaliyetlerinin ihbarı yapılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından link oluşturulduğunu, ihbar halinde ruhsatsız faaliyet gösteren ve "Merdiven Altı" kurs olarak nitelendirilen bu yerlerin kapatılması için ivedilikle işlemlerin başlatıldığını belirtti. Bu tür faaliyetlerin önlenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karekod uygulamasına geçildiğini ve Afyonkarahisar’da denetimlerin İçişleri Bakanlığına bağlı birimlerdeki yetkililerle iş birliği içinde yürütüldüğünü kaydetti. Toplantı, iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.
KENDİNİZE HEDEF BELİRLEYİN
Sünnetci, Şube Müdürleri İbrahim Erdem Gülcü ve Mustafa Günay ile birlikte Salar Ortaokulunu, Salar Çok Programlı Anadolu Lisesini ve Salar İlkokulunu ziyaret etti. Sünnetci, sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet ettikten sonra öğretmenler ile bir araya geldi. Sünnetci, öğretmenlerle istişarelerde bulundu, onların görüş ve taleplerini dinledi. Daha sonra Sünnetci ve Şube Müdürleri Salar Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek, okul yöneticilerinden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Sünnetci: “Kendinize hedefler belirlemeli ve hedeflerinize ulaşabilmek için çalışma planı oluşturmalısınız. Derslerinize hazırlıklı geldiğinizde akademik başarınızın arttığını göreceksiniz.” dedi.
Ardından İl Müdürü yapımı sona yaklaşan Salar İlkokulu inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.
BÜTÜN İLÇELERLE ENTEGRE OLARAK ÇALIŞACAĞIZ
Afyonkarahisar İlçe Milli Eğitim Müdürleri yönelik gerçekleştirilen toplantının idaresini Sünnetci yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı. Sünnetci toplantının açılış konuşmasında, eğitimin bir bütün olduğunu ve tüm ilçelerle entegre olarak çalışmanın başarıya ulaşılmasında en önemli adım olduğunu belirtti.
Toplantıda, akademik başarının arttırılması için yapılacak çalışmalar, taşımalı eğitim konusunda alınacak tedbirler, DYK ile ilgili çalışmalar, sosyal etkinliklerin değerlendirilmesi ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.
Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin ilçelerdeki eğitim durumu, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi vermesi, görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon güne yağmurla başladıÖnceki Haber

Afyon güne yağmurla başladı

Afyon’lu güreşçi zafer için Yunanistan’daSonraki Haber

Afyon’lu güreşçi zafer için Yunanistan’d...

Yorum Yazın

Türkiye ikincisi Afyonkarahisar’dan çıktı
Işıklar beldesi’ne müjde!
Afyon’lu astsubay Kuzey Irak’ta yaralandı
Kanseri aspirinle tedavi etmek istiyorlar
Afyon’da Bölgesel Triatlon heyecanı yaşandı
Zafer Meydanında 3x3 basketbol heyecanı yaşanıyor
Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar’da açtık
6 ülkeden 158 sporcu Afyon’da ter döküyor!
Afyon Belediyesi’nden iki farklı fiyat tarifesi!
Hırsızlıktan aranıyordu dipevler köyü’nde yakayı ele verdi
Uyuşturucu taciri Jandarma’dan kaçamadı
Afyon'da iki ayrı suçtan aranıyordu, polis enseledi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Afyon Belediyesi personel alacak!
Zafer Teknopark A.Ş.’nin yeni sermayesi 9 milyon TL. oldu
Engelleri aşıp askerlik yemini ettiler
Başkan Köksal'dan çölyak hastalarına müjde verdi!
Türk Eğitim Sen’den milletvekillerine mektup
70 bin ata tohumu fidesi dağıtıldı
Yatırımların takipçisiyiz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar