TARIM VE HAYVANCILIK GIDA FUARI
Afyonkarahisar
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Resmi Gazetede yayınla adayı gör

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Resmi Gazetede yayınla adayı gör
Abone ol
“Düne kadar Haziran diyenler seçim gününde yapılacak diyenlerin bu sözüne itibar edemeyiz” diyen Ertaş, “Devletin sözü yazı ile olur. 14 Mayıs 2023 tarihini resmi gazetede seçim tarihi olarak ilan ki adayı gör” dedi.

Gelecek Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Niyazi Ertaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayısta seçim yapalım açıklamalarını değerlendirdi. Ertaş: “İktidar bir konuşmasında seçim için 14 Mayıs 2023 tarihini işaret etti. Dikkat edin ilan etmedi. Bu sayede sabırsızlıkla beklediği adayımızı açıklayın diyerek aklınca gel gel yapıyor. Düne kadar Haziran diyenler seçim gününde yapılacak diyenlerin bu sözüne itibar edemeyiz. Devlet söylerse tamamdır. Devletin sözü yazı ile olur. Şimdi seçim tarihi belli oldu hadi adayınızı açıklayın diyerek muhalefeti adeta gazlıyor. Maalesef biraz daha bekleyin. Ha beklemem diyorsanız hodri meydan 14 Mayıs 2023 tarihini resmen gazetede seçim tarihi olarak ilan et ki adayı gör. Daha düne kadar iktidar ve küçük ortakları seçim tarihi 18 Haziran kimse bu tarihten önce kimse hayal etmesin diyorsunuz. Ne oldu peki Aralıkta EYT sözü vermiştiniz. EYT’liler bekliyor daha. İşinize gelen bir konu olunca gece yarısı karar alabiliyorsunuz. Peki, neden seçim tarihi resmi gazetede yayınlanmıyor. Geçim için seçim istiyoruz. “dedi.
TEDBİR ALMAZSANIZ AFYON SUSUZ KALACAK
İktidarın susuzluk karşısında tedbir alması gerektiğini ifade eden Başkan Ertaş: “AKP iktidarı 20 yıldır kuraklığa karşı hiçbir tedbir almadı. Afyonkarahisar tedbir alsın. AKP yıllardır süren 20 yıllık kuraklığı önlemeye yönelik hiçbir tedbir almadı. Türkiye'de son yıllarda ciddi bir kuraklık yaşanmaktadır. Meteoroloji kuraklığın tarımsal kuraklığı dönüştüğünü bildirmiştir. Ülkemizde yağış geçen yıla göre %60-70 azalmıştır. Kuraklık büyük tehlike oluşturmaktadır. 20 yıldır iktidarda olan AKP kuraklığı önlemeye yönelik hiçbir adım atmadı. Sadece günübirlik politikalarla geçiştirmeye çalışmıştır. Ormanlar ve meralar çoğaltılmadığı gibi bilakis azaltılmıştır. Zeytinlikler yok edilmeye çalışıldı. Çayırlar ve otlaklar heba edildi vatandaş korumaya çalışsa da iktidar kimseyi dinlemedi. Türkiye bu nedenle iklim felaketi ile karşı karşıyadır. Umarız şubat mart nisan aylarında bol yağış geçer de ülkemiz rahat bir nefes alır. Aksi takdirde içme suyunu başta olmak üzere tarım dahil önemli sorunlar bizi bekliyor. Uyarıyoruz tedbir almazsınız Afyon susuz kalacak.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Milletinin bekası 6’lı masaya bırakılamazÖnceki Haber

Türk Milletinin bekası 6’lı masaya bırak...

Afyok’dan ilginç pankartSonraki Haber

Afyok’dan ilginç pankart

Yorum Yazın

Dinar’da feci kaza ölü ve yaralılar var!
Böcek olayına savcılık inceleme başlattı
Emet: Bugün Türk dünyasının problemi milli şuur eksikliği
4 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan zanlı yakayı ele verdi
Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık
Haluk Levent Afyon’a geliyor
CHP zihniyetinin bu kadar kısa sürede tekrar hortlamasını beklemiyorduk!
Sığınmacılara ait kaçak işyerleri mühürlendi!
Taşoluk ÇPAL güreşte Türkiye ikincisi oldu
Afyon’da Kentsel Arama ve Kurtarma ekibi kuruldu
Bolvadin’de yağmur duasına çıkan köylüler 4 bin kişilik yemek dağıttı
Fırtına geliyor!
İGM’nin yeni başkanı belli oldu
Bakan Uraloğlu Afyon’a geliyor
Afganistan kültürü Afyon’da tanıtıldı
Erkeklerde Sevinç Turunç kızlarda Karaaslan Ortaokulu şampiyon oldu
Liyakatsız personelle, liyakatlı personel değişimi var!
FETÖ üyesi kadın cumhuriyet mahallesi’nde yakalandı
Ruhsatsız tabanca ve tüfekleri satamadan yakalandı
Bırakın bu şehir liyakatla yönetilsin

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar