Afyonkarahisar
DOLAR32.3834
EURO35.1187
ALTIN2326.3

KONUT SORUNUNU BİZ ÇÖZERİZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KONUT SORUNUNU BİZ ÇÖZERİZ
Abone ol
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, “Herkes bize gelip asgari ücretle bu taksitleri nasıl öderiz diye soruyorlar. Bugün bu projeyi başlatanlar yarın devam ettiremeyecekler. Gelecek Partisi iktidara geldiğinde konut sorununu biz çözeceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. Parti binasında düzenlenen toplantıda Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş gündemi değerlendirdi. Toplantıda Başkan Ertaş yerel ve ülke gündemindeki konulara değindi.

KONUT PROJESİ KONUSUNDA CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Gelecek partisi olarak iktidara geldiklerinde konut sorununu çözeceklerini söyleyen Başkan Ertaş: “Yetkililer TOKİ projelerini açıkladıktan sonra birçok vatandaşımız partimize geldi. Herkes biz asgari ücretle geçinen kesimiz yüksek taksitlerle verilen evleri nasıl öderiz diyerek soruyorlar. Bu gün bu projeyi başlatanlar yarın devam ettiremeyecekler ömürleri yetmeyecektir. En az iki yılda yapılacaktır diye söz verdiler. Âmâ seçimlere bir yıldan az bir süre kalmıştır. Gelecek Partisi olarak iktidara talip olduğumuz için bu konut projelerin taksit tutarlarını düşüreceğiz. Gelecek partisinin genel merkezinde konut projelerinin en düşük vatandaşa nasıl sağlanabilmesi için ciddi bir çalışma yapılıyor. Herkes imkanları doğrultusunda projelere başvursun.”

SEÇİM STARTINI VERİYORUZ

Genel Başkan Davutoğlu önderliğinde seçim startını Pazar günü vereceklerini söyleyen Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş: “Kısa zaman önce bize parti kuramaz teşkilatlanamaz diyenler bu gün görüyorlar etkinliklerimizde salonlara sığmıyoruz. Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde seçimin startını veriyoruz.18 Eylül Pazar saat  17:30 İstanbul Sultanbeyli ilçesinde  kent meydanında halkla kucaklaşacağız. Bundan sonra da genel merkezimizin aldığı kararla seçime kadar 40 ilde miting yapacağız. Gelecek partisi Türkiye’nin partisi olmuştur meydanlarda olacağız.”

ÜRETİCİ PERİŞAN DURUMDA

Toplantıda vişne ve kiraz üreticilerinin de dertlerine değinen İl Başkanı Ertaş: “Yetkililer kiraz üreticisine destek vereceğiz dediler. Sonuç Sultandağı ve çay bölgesindeki üretici perişan. Üretici bize destek vermeyin su borçlarımızı ödeyin başka bir şey istemeyiz diyorlar. Önemli bir patates üretim noktası olan Şuhut’ta 15 yıldır depolama mağarası yapacağız dediler. Kaç yıl geçti Şuhut yolu gibi yapılmadı.”

BİR YILDIR SES SOLUK ÇIKMIYOR

Başkan Ertaş: “Afyonkarahisar Kızılay maden suyu ilimizin gözdesi ama yıllardır dile getirdik. Fabrika yanında bulunan boş araziye şişeleme tesisi yapın diyerek. En son yapalım dediler bir yıldır ses soluk çıkmıyor. Şişe fabrikası kurulursa en az 300 kişiye iş imkanı doğacaktır. Tüm Afyonkarahisarlılar olarak bu konuya sahip çıkmalıyız. Termal şehrinde bir çok devre mülk mağduru var. Devre mülk mağdurları adliye kapılarında hak arıyorlar. Gazıgölde genellikle sular kesiliyor. Biliyor musunuz ilimizde doğru dürüst bir nikah salonu yok. Trafik ve yaya yolları işler acısı. Afyon bunlardan mustaripken huzur evini yıkmışız. Vakıf iş hanını bağkur binamız ve birçok bina yıkıldı. Kavşak noktası olan ilimizde halk mağdur yaşıyor.” Dedi.

ŞUHUT’TA GAZİLİK MADALYASI VERİLMELİ

Başkan Ertaş Genel Başkan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Ayrıca kurtuluş savaşında önemli yeri olan Şuhut ilçesine gazilik madalyasının verilmesini istiyoruz. Bu konuda gelecek partisi olarak her türlü destek vermeye hazırız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYONÖnceki Haber

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYAN BELEDİYE BAŞKANININ MAZBATASI İPTAL EDİLDİSonraki Haber

RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYAN BELEDİYE BAŞKANI...

Yorum Yazın

Kazananı nefes, kaybedeni korku alacak!
Süleyman Soylu Afyon’a geliyor
AK Parti’nin sevgi yürüyüşü saati belli oldu
Tüm Afyonkarahisarlıları “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”ne bekliyoruz
CHP adayına ve zihniyetine sert cevap
Özhaseki’den kentsel yenileme sözü
Belediye personeline pozitif ayrımcılık yapacağız
Alper Yağcı'dan Özel Hastanelere destek sözü
FETÖ üyesi Hüdai kaplıcalarında yakalandı
Afyon’lu esnaflarımızın her daim destekçisiyiz
Her mahalleye kreş açacağız
Her yerde aranan şahıs saklandığı köyde yakalandı
Kontrolden çıkan araç takla atıp şarampole devrildi
Otomobil motosiklete çarptı amca-yeğen yaralandı
Afyon’da yaşayan Taş Medreselilerden CHP zihniyetine tokat gibi cevap!
Aile ve Gençlik fonu’na 6 bin 299 başvuru
Bende astronot tipi var mı?
Köksal: Proje üretmek değil, hayata geçirmek önemlidir
Mutlu şehir Afyon’u birlikte inşa edeceğiz
Yağcı: Emekçiyle el ele şehri şaha kaldıracağız!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar