Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5195
EURO34.8783
ALTIN2436.2

Çocuk şenliği Fatih Mahallesi’nde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuk şenliği Fatih Mahallesi’nde
Abone ol
Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinin bu haftaki adresi Fatih Mahallesi oldu. Şenlikte hem minikler hem de aileleri doyasıya eğlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliğine ev sahipliği yamaya devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde hem minikler hem de aileleri birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendiler. Bu hafta sonu Fatih Mahallesi’nde düzenlenen "Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te miniklerin eğlenceli anlarına ortak oldu.
MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Fatih Mahallesinde düzenlenen şenlikte yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı. Başkan Mehmet Zeybek’te şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı. Etkinliğe Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erhan Alan, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’ta katıldı. Şenlik öncesi çocukları selamlayan Başkan Mehmet Zeybek ve Milletvekilleri günün anısına selfie çekindi, çocukların heyecanına ortak oldu.
Çevreci yatırımları kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’ne kazandırılan parkta düzenlenen programda; Hacivat ve Karagöz oyunun yanı sıra yüz boyama, Nasreddin Hoca, müzikli eğlence ve çeşitli oyunlar oynandı. Çeşitli hediyelerin de verildiği şenlikte çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.
ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ
“Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, mutlulukları bizlerin en büyük enerji kaynağı” diyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek etkinlik alanını dolduran ailelere teşekkür etti.
Başkan Zeybek; “Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri ve eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlamak adına bu şenliği düzenliyoruz. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Projelerimizle birlikte Afyonkarahisar’ı marka bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Kıymetli yavrularımızın her birinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Hemşehrilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
270 araca 390 Bin TL ceza kesildiÖnceki Haber

270 araca 390 Bin TL ceza kesildi

Afyon’un 4 mevsimini görüntülediSonraki Haber

Afyon’un 4 mevsimini görüntüledi

Yorum Yazın

Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar