Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4515
EURO34.7594
ALTIN2438.6

Az kaldı tarih yazacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Az kaldı tarih yazacağız
Abone ol
Bugün basın mensuplarıyla biraraya gelen Güngör, “Türkiyemizi Dünyanın merkezine, Afyonkarahisarımızı da ülkemin ve dünyanın merkezine konumlandırmaya geliyoruz. Az kaldı, hep birlikte tarih yazacağız” dedi. Güngör, MHP’den istifa sürecinde bardağı taşıran son damlanın ise uğradığı silahlı saldırıcı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e bir duanın çok görülmesinin olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz aylarda MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan milletveli aday adayı Av.Gönül Ar Güngör bugün basın mensuplarıyla biraraya geldi. Bu millete, Genel Başkanları Meral Akşener, çocuklara ve geleceğe borcu olduğunu ve yüzden aday adayı olduğunu söyleyen Güngör şunları söyledi:  Bugün şanlı tarihimizin en kutlu günlerinden olan 18 Mart Çanakkale zaferimizin 108. yıldönümünde sizlerle birlikte olmaktan şeref duyuyorum. Tarihimizde askeri ve siyasi başarı olmak haricinde büyük bir kahramanlık ve inanış destanı olan bu günde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi şükran, rahmet ve duayla anıyorum.
Bağımsızlık uğruna verilen bu mücadeleden bir asır sonra dahi aynı mücadele için yola çıkıyorum. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarım aracılığıyla İYİ Parti milletvekili aday adaylığımı huzurlarınızda bir kez daha açıklıyorum. Aday adaylığı başvurum için Ankara’da Genel Merkezine giderek bizzat başvurumu tamamlayacağımı bildiririm”
CUMHURİYET KADINI OLARAK CUMHURİYETE BORCUM VAR
“Çadır satan bir KIzılay anlayışının, rant düzeninin, yalana düzeninin, hırsızlık düzeninin, eğitimsizliğin, liyakatsizliliğin, ayrıştırıcılığın, ötekileştiriciliğin kurbanı olmamalıdır” diyen Güngör sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Kadın töredir, kadın toplumun direğidir, kadın tek başına güçlü bir şahsiyettir. Ben Türküm ben Türk kadınıyım. Biz düşmanla çarpışan nene hatunların, emekli maaşını Kızılay’a bağışlayan çavus kara Fatma’nın torunlarıyız. Aziz milletimizin yaşadığı deprem felaketinde hayatını kaydeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Bu ülke fedakardır, bu millet yardımseverdir. Bu milletin evlatları maaşını Kızılaya bağışlayan çavuş kara Fatmadan; çadır satan bir kızılay anlayışının, rant düzeninin, yalana düzeninin, hırsızlık düzeninin, eğitimsizliğin, liyakatsizliliğin, ayrıştırıcılığın, ötekileştiriciliğin kurbanı olmamalıdır. Ben bir cumhuriyet kadını olarak cumhuriyete borcum var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, atama borcum var. Bu milletin evladı olarak bu millete borcum var. Hiçbir şahsi menfaat beklemeksizin kendini canla başla milletine adayan Meral Akşener hanımefendiye borcum var. Çocuklarımıza, geleceğimize borcumuz var”
AFYON’UN CAZİBE MERKEZİ OLMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Afyonkarahisar’ın ülkeye yeten, dünyanın tarım, hayvancılık, bilim, sanayi, kültür ve cazibe merkezi olması için var gücümüzle çalışacağını sözlerine ekleyen Güngör, “Dünya için ülkemizin konumu ne kadar önemli ve elzemse, Afyonkarahisarımız da Türkiye için aynı derecede öneme sahiptir. Bu şehir jeopolitik konumuyla, mermeriyle, tarımıyla, hayvancılığıyla, insanıyla, kültürüyle, medeniyetler beşiği olmasıyla sayamayacağım daha birçok servetiyle çok daha ileride olmayı hak ediyor. Bu şehire bizim borcumuz var. Afyonkarahisarı dışarıya göç veren değil her yönüyle kendisine ve ülkeye yeten, dünyanın tarım, hayvancılık, bilim, sanayi, kültür ve cazibe merkezi olması için var gücümüzle çalışacağız. Milletimin her ferdiyle biz bir yelpazeyiz. Tarlada çalışan Ayşe teyzemle, doktor Ayşe hanıma varıncaya kadar herkesin vicdanını sızlatan durumları biliyoruz. Millete hizmet için geliyoruz”
PROBLEMLERİ BİLİYORUZ
“Bizim vatan sevgimizi kimsenin sorgulaması haddine olmayacaktır” diyen Güngör, sözlerine devam etti:  “2002 yılından bu yana Afyonkarahisar barosuna bağlı olarak avukatlık mesleğini icra ederken diğer taraftan baro başkan yardımcılığı, kadın ve çocuk hakları komisyon başkanlığı görevlerinde aktif rol alıp birçok derneğin ve sosyal sorumluluk projesinin öncüsü oldum. Eğitimin ve hukukun üstünlüğüne hep inandım bu uğurda birçok faliyette aktif olarak çalıştım. 20 yıldır hem hukukçu kimliğimle hem siyasi kimliğimle hem de sade vatandaş kimliğimle nasıl bu şehrin insanına hizmet ettiysem ekmek kazandı ekmek bölüştüysem nasip olursa milletvekili olarak da hizmet etmeye devam edeceğim. İlçelerimizi, teşkilatlarımızı geziyoruz nokta nokta her yerin beklentisini, problemini biliyoruz. Çözümlerimiz, projelerimiz hazırdır. İştişarelerle daha da uygulanabilir hale getireceğiz.
Şahsi hayatımın yanında siyasi hayatımda da yaklaşık 20 yıl bu millete hizmet etmek için konum ayırt etmeksizin verilen tüm görevler için var gücümle çabaladım. söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. vatan sevgisi imandandır. biz bu anlayışa sahip olarak doğduk, büyük ve öleceğiz. bizim vatan sevgimizi kimsenin sorgulaması haddine olmayacaktır”
AZ KALDI HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ
“Biz seferden sorumluyuz zafer Allah’tandır” Güngör sözlerinin devamında şu görüşlere yer verdi:
“Ülkemin içinde olduğu bu zorlu dönemde mesleki ve siyasi tecrübem ile ileride iki tane kız evladıma söyleyecek sözüm olması açısından taşın aldına gövdemi koymaya karar verdim. Genel Başkanım kıymetli hanımefendi sayın Meral Akşener’in yanında yer almaktan, iyiler ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duruyorum. Bu dönemde aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarımı cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Afyonkarahisarımız için kim hayırlı ise, bu şehir için çalışacaksa rabbim ona bu milletin vekili olmayı nasip etsin. Cumhuriyetin kurucu değerlerine geri dönmemiz lazım. Dünyanın küresel mahalle olduğu bu dönemde anlı şanlı tarihimizle, medeniyetler yuvası olan halimizle, kıymetli her bir ferdimizle, yer altı ve yer üstü zenginliklerimizle ve kültürümüzle her alanda Türkiyemizi dünyanın merkezine, Afyonkarahisarımıza da ülkemin ve dünyanın merkezine konumlandırmaya geliyoruz. Az kaldı, hep birlikte tarih yazacağız. Biz seferden sorumluyuz zafer Allahtandır. O sene bu sene olacak. Her birlikte başaracağız. Her şey iyi olacak”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnternet üzerinden satışa çıkan konteynır dolandırıcılarına dikkat!Önceki Haber

İnternet üzerinden satışa çıkan konteynı...

Ezeli rekabette kazanan belli olduSonraki Haber

Ezeli rekabette kazanan belli oldu

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar