Afyonkarahisar
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

AKDAĞ’DA BASIN BAYRAMI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKDAĞ’DA BASIN BAYRAMI
Abone ol
AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ (AGC) TARAFINDAN DÜZENLENEN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI PROGRAMI CUMARTESİ GÜNÜ SANDIKLI İLÇESİNDE BULUNAN AKDAĞ TABİAT PARKI’NDA YAPILDI.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen 24 Temmuz Basın Bayramı programı Cumartesi günü Sandıklı ilçesinde bulunan Akdağ Tabiat Parkı’nda yapıldı.
Basın mensuplarının hafta sonu dinlenebilmeleri ve ailece tanışabilmeleri amaını taşıyan Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin Akdağ ggezisine çok sayıda basın mensubu aileleri ile birlikte katıldılar.
Cumartesi günü Anıtpark önünden Sandıklı’ya hareket eden Afyonkarahisarlı basın mensupları ilk olarak Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü Sandıklı Belediyesi’nde ziyaret ettiler. Hüdai Kaplıcasında sabah kahvaltısında basın mensupları ile biraraya gelen Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendisinin de gazete ve radyo sahibi olarak basın camiasına yabancı bir isim olmadığını, görev süresi boyunca da basın mensupları ile hep samimi diyaloglar içerisinde bulunduklarını söyledi Afyonkarahisar il ve ilçelerinden Gazete, İnternet Medyası, Radyo sahipleri, çalışanları ile kıymetli ailelerinden oluşan heyeti misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dr. Mustafa Çöl, “Sandıklımız sürekli olarak gelişip, güzelleşiyor. Bu çalışmalarımızda tüm basın mensuplarımızın desteğini görüyoruz. Kendilerine bu nedenle şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Sandıklı ilçemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerinin altını çizen basın mensupları ise ev sahipliği nedeniyle Sandıklı Belediyesi ve Başkan Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür ettiler.Afyon Gazeteciler Cemiyeti kafilesi Hüdai’deki ikramın ardından Akdağ Milli Parkı’na geçti. Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt burada yaptığı kısa konuşmada Afyonkarahisar’daki basın camiası adına en önem verdikleri konuların başında birlik ve beraberliğin korunmasının yanı sıra mesleki eğitim çabaları olduğunu söyledi. Küçükkurt, “Meslektaşlarımızın mesleki becerilerinin artması açısından hangi çalışma olursa olsun bunun içerisinde olmak için var gücümüzle gayret ediyoruz.” dedi.
KÜÇÜKKURT: BİRLİK BERABERLİKLE MESLEKİ EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, her yıl 24 Temmuz Basın Bayramı’nda ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde meslektaşlarla biraraya gelerek camiadaki birlik ve beraberliği pekiştirmeye çalışıldığını belirtti. Küçükkurt, “Bu yıl AGC Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız tarafından hem eğitim çalışması yapılıp hem de meslektaşlarımızın ailecek birarada bulunabilecekleri hoşça vakit geçirebilecekleri organizasyonlar yapmaya çalıştılar. Ben değerli meslektaşlarımıza Akdağ Tabiat Parkı’nda düzenlediğimiz piknik programına katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ailecek hep birlikte güzel vakit geçirdik. Bizlere kucak açan meslektaşımız Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Akdağ Tabiat Parkı ve Sandıklı ilçemize her geldiğimizde ayrı bir güzellik kazandığını görüyoruz. Eğitim çalışmalarına önem veriyoruz. Nasip olursa 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü Afyonkarahisar Valiliği ve Basın İlan Kurumu işbirliği ile eğitim çalışmamız olacak. 26 Temmuz 2022 Salı günü ise TRT ve Afyonkarahisar Valiliği işbirliğiyle yeni bir eğitim çalışmamız daha olacak. Bazen bu konuda arkadaşlarımızdan eleştiriler alabiliyoruz. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Afyonkarahisar’daki basın camiası adına en önem verdiğimiz konuların başında birlik ve beraberlik geldiği gibi eğitim çabaları gelmektedir. Arkadaşlarımızın mesleki becerilerinin artması açısından hangi çalışma olursa olsun bunun içerisinde olmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Bize bir harf dahi öğretene minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizlere katkı sunup, çalışmalarımıza destek veren başta Afyonkarahisar Valiliğimiz olmak üzere tüm resmi kurumlarımıza bu vesile ile teşekkür ediyoruz.” dedi.
ÇÖL: BUTİK OTELİ HİZMETE ALIP KIZAK MERKEZİ YAPACAĞIZ
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise burada yaptığı konuşmada 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle medya çalışanlarını aileleriyle birlikte Hüdai Kaplıcalarında ve Akdağ Tabiat Parkı’nda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çöl, “Akdağ Tabiat Parkı’nda daha önce basın mensuplarımızı misafir etmiştik. Her gün yenilik katılan tesisimiz kendisini sürekli yenilemektedir. Yüz binlerce misafiri bünyesinde kabul eden ilçemize 30 kilometre uzaklıkta Sandıklı Belediyesi işletmesinde olan tesislerimizde gelenleri en güzel şekilde misafir ediyor ağırlıyoruz. Misafirlerimizin yaklaşık yüzde 75’i Afyonkarahisar dışından geliyorlar. Burada çok yakın zamanda inşallah hayalini kurduğumuz 30 kişilik çok modern, butik, doğa konseptine uygun bir otelimizi ilimizin, ülkemizin hizmetine açacağız. Burada amacımız inşallah dört mevsim güzelliklerinin ayrı yaşandığı bu mekânda dört mevsim boyunca turizm kapılarını sonuna kadar açmak istiyoruz. Yine hayalini kurduğumuz bir Kızak Merkezi ile burayı Afyonkarahisar’ın bir başka noktası haline getirmeyi istiyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde planlamalarımız bu şekildedir. 24 Temmuz Basın Bayramı vesilesiyle inşallah en kötü günümüz böyle olsun. Bende ilçemizde basının temsilcisi bir kişi olarak içinizden biriyim. Radya ve gazete sahibi olarak basın mensuplarıyla birarada olmaktan, aynı mesleği paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum.” diye konuştu.  Program Akdağ Tabiat Parkı’nda gezinti, dinlenme ve canlı müzik programı ile tamamlandı. Müzisyen Ahmet Kahraman ve ekibinin canlı müzik performansı beğeniyle dinlendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KOCASININ VURDUĞU KADIN 2 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİÖnceki Haber

KOCASININ VURDUĞU KADIN 2 GÜNLÜK YAŞAM S...

FASULYE HASADINDA ÜNETİCİNİN YÜZÜ GÜLÜYORSonraki Haber

FASULYE HASADINDA ÜNETİCİNİN YÜZÜ GÜLÜYO...

Yorum Yazın

Afyon’da yakalanan 9 göçmen sınır dışı edilecek
Etem Tem fotoğraf yarışmasıyla yad edilecek
İyi Parti’den istifa edip AK Partiye katıldılar
Erdal Karaman'ı destekleyeceğim deyip adaylıktan çekildi
Yağcı’dan Modern Kamyon Garajı sözü
Vatanına milletine bağlı Afyon halkı Pazar günü sandıkları patlatacak
En fazla kitap okuyan ödülü Harun Küçük’ün oldu
Afyon’un kadın Valisi, kadın Bakanı var!
1 Nisan sabahı itibariyle hizmete başlıyoruz
Özel sporcu Münevvere’den bir zafer daha!
Desteksiz atanlar 5 ay sonra çöpleri toplayamaz, suları akıtamaz!
Kendi harçlıklarıyla ramazan kolisi hazırladılar
Köksal: 20 yıldır tutulmayan sözlerin hesabı sandıkta sorulacak
Afyon’lular değişim isteğini sandıkta göstermeli
110 kişilik dev kadrosuyla ‘Cumhuriyete doğru’ büyüledi
Bakan Kacır ve Gezeravcı Afyon’a geliyor
20 yıldır yapılamayan birçok icraat bugün vaat olarak sunuluyor!
Rant merkezli değil, hak merkezli kentsel dönüşümü yapacağız!
Nesli tükenmekte olan kızıl şahin yaralı olarak bulundu
Uyuşturucu ticaretinden aranıyordu Salar beldesinde yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar