Afyonkarahisar
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

AK Parti’nin değerini en iyi halk biliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’nin değerini en iyi halk biliyor
Abone ol
Aday adaylığını açıkladıktan sonra sahaya inen AK Parti Milletvekili aday adayı Av.Halil Ürün, “21 yıldır Türkiye’yi kimin yönetmesi gerektiğini oyları ile anlatan halkımızın bu seçimde de AK Parti diyerek en doğru kararı vereceğinden zerre miskal şüphem yok” dedi.


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İhsaniye ve Sandıklı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.  İlk olarak AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ürün, İlçe Başkanı Tecelli Könül ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Ürün, burada yaptığı konuşmada AK Parti ilçe teşkilatının 14 Mayıs seçimlerine ilişkin yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Ürün, en fazla üye sayısına sahip olan AK Parti’nin Türkiye’nin insan kaynakları açısından en zengin siyasi hareketi olduğunu belirti. Ürün, 2002 yılından bu zamana gerçekleştirilen her seçimde en fazla aday adayı başvurusunun AK Parti’den olduğunu dikkat çekerek, “21 yıldır bu durum hiç değişmedi. 14 Mayıs seçimlerinde de aday adayı sayısının 50 civarı olduğunu biliyorum. En iyi programa ve en geniş insan kaynaklarına sahip olan AK Parti’nin değerini en iyi de bu halk bilmektedir” diye konuştu.
“Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”
Ürün, AK Parti’nin köy/mahalle başkanından, belde, ilçe ve il yönetim kurulu üyelerine, genel merkez görevlilerinden milletvekillerine ve gönüllülerine kadar her seçime yek vücut girerek başarıyı elde ettiklerini belirterek şunları söyledi:
“1990’lı yıllardan bu zamana siyasetin her aşamasında görevler aldım. Tüm görevler bana bir şey kattı. Zannımca ben de çevreme bir nebzede olsa bir şeyler kattım. AK Parti siyasi hareketin her kademesinde görev alan arkadaşlarımız değerlidir ve her biri 21 yıldır devam eden başarı öyküsünün puzzle’ın parçalarıdır. İhsaniye bizim seçim olsa da olmasa da her zaman geldiğimiz aşımızı ve gönlümüzü paylaştığımız değerli bir ilçemiz. Afyonkarahisar halkı her zaman tarlada izi olanın harmanda yüzü olacağını ispatlamış kadim bir şehirdir. Bu noktadan hareketle Anadolu irfanına her zaman güvenmiş olan Halil Ürün olarak Afyonkarahisar halkının 14 Mayıs 2023 tarihinde gereğine yapacağına inanıyorum.”  
Sandıklı Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi
Ürün, ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında AK Sandıklı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Osman Işık ile bir araya geldi. Sandıklı’nın Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olduğunu belirterek, “Aldığım bilgiye göre Sandıklı’dan AK Parti Milletvekilliği için 5 aday adayı başvurusu yapılmış. Bu benim adıma sevindirici bir gelişme ki Sandıklı Afyonkarahisar’ın 55 bin nüfusu ile en büyük ilçesidir” dedi. Sandıklı AK Parti teşkilatının 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları ile ilgili istişarede bulunan Ürün, “Zannımca önceki seçimlerde olduğu gibi AK Parti, Sandıklı ilçe teşkilatımızın fedekar çalışmaları ile 14 Mayıs 2023 tarihinde sandıktan yine birinci olarak çıkacak. Başta termal kaynaklı üretim kapasitesi ve sağlık turizmi ile Afyonkarahisar’ın üretim ve ihracatında önemli bir yere sahip olan Sandıklı, istikrarın devamını tercih edecektir” ifadelerini kullandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKP'nin reklam afişlerimize bile tahammülleri yokÖnceki Haber

AKP'nin reklam afişlerimize bile tahammü...

Hatay Kırıkhan’da Devlet ana farkıSonraki Haber

Hatay Kırıkhan’da Devlet ana farkı

Yorum Yazın

Afyon’da yaşayan Taş Medreselilerden CHP zihniyetine tokat gibi cevap!
Aile ve Gençlik fonu’na 6 bin 299 başvuru
Bende astronot tipi var mı?
Köksal: Proje üretmek değil, hayata geçirmek önemlidir
Mutlu şehir Afyon’u birlikte inşa edeceğiz
Yağcı: Emekçiyle el ele şehri şaha kaldıracağız!
Bunlar bırakın ülke yönetmeyi Afrika’da kabile bile yönetemez!
TOKİ’deki tüm sikintilari ilk 3 ayda çözeceğiz
İktidar partisi günü kurtarmak için çırpınıyor!
Projelerimizi Afyon halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hazırladık
Dinar’lı Uzman Çavuş hayatını kaybetti
Yağcı: Birlikte başaracağız
AK Parti’nin Afyon’a reva gördüğü yoksulluğu bitireceğiz!
Kübra Saltık başarıya doymuyor
Torbacı operasyonunda 3 gözaltı
AK Parti’den yoğun katılımlı ‘vefa iftarı’
Afyon’da yakalanan 9 göçmen sınır dışı edilecek
Etem Tem fotoğraf yarışmasıyla yad edilecek
İyi Parti’den istifa edip AK Partiye katıldılar
Erdal Karaman'ı destekleyeceğim deyip adaylıktan çekildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar