TARIM VE HAYVANCILIK GIDA FUARI
Afyonkarahisar
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Afyon’un haykıran sesiyim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon’un haykıran sesiyim
Abone ol
2 dönemdir CHP Milletvekili seçilen Av.Burcu Köksal, üçüncü kez CHP’den aday adayı oldu. CHP İl Binası önünde partililere seslenen Köksal, “Afyonkarahisar’ın haykıran sesi olmak, sizlerin hakkını savunmak, sorunları çözmek bu ülkeyi hakettiği şekilde yönetebilmek için milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım” dedi.

CHP Milletvekili Av.Burcu Köksal, 3. Dönem için aday adaylığını açıkladı. Parti il binasında kalabalık parti grubunun katıldığı programda konuşan Köksal, “Yeri geldi meclis kürsüsünde korkmadan haykırdım. Emeği , hakkı , hukuku , mücadeleyi ve doğruları savundum. 8 yıl önce çıktığım bu yolda bugün burada bulunan herkesin bir emeği var” dedi.
Köksal yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yağmurda,çamurda, karda, kışta,yazda, baharda dağ tepe demeden gece gündüz yüreğindeki iktidar aşkıyla omuz omuza mücadele ettiğim yol arkadaşlarım hoşgeldiniz. 2015 yılında orta halli bir ailenin çocuğu olarak üniversite yıllarım hariç hayatımın tümünün geçtiği memleketim Afyonkarahisar’da bir kızınız, kardeşiniz, ablanız olarak Afyonkarahisar’ın haykıran sesi olmak, sizlerin hakkını savunmak, sorunları çözmek bu ülkeyi hakettiği şekilde yönetebilmek için milletvekili adayı olarak çıktığım bu yolda 8 yıl önceki aynı heyecanla, şevkle ve azimle karşınızdayım.
Milletvekili olarak ayak basmadık köy, kasaba, ilçe, mahalle, cadde, sokak bırakmaksızın nerede bir sorun varsa orada oldum. Yeri geldi sorunların çözümü için sahada mücadele ettim. Yeri geldi meclis kürsüsünde korkmadan haykırdım. Emeği, hakkı , hukuku, mücadeleyi ve doğruları savundum. 8 yıl önce çıktığım bu yolda bugün burada bulunan herkesin bir emeği var. Çocuk yaşlarımda Atatürk sevgisi ile çıktığım  yolumda bugünde aynı sevgi, bağlılık ve heyecanla burada olmanın onurunu yaşıyorum. Şuanda 8 yıldan beri çok severek yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, şerefle, onurla üstlendiğim her taşını tek tek bildiğim  her caddesini, sokağını, ilçesini, köyünü, kasabasını tek tek sayabildiğim zorlukları, engelleri, tehditleri aşarak yürüdüğüm güzel memleketim Afyonkarahisar’ın CHP Milletvekili Burcu Köksal olarak karşınızdayım”
GÜN KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN KENETLENME GÜNÜ
“Sefayı değil cefayı paylaşmak için yola çıkan kardeşlerim, abilerim, ablalarım gün kişisel çıkarların, geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil, gün yaşadığımız her türlü haksızlığa, hukuksuzluğa bu kötü gidişata dur demek için kenetlenme günü” diyen Köksal sözlerinin devamında şunları söyledi:
“Ülkemde ve Afyonkarahisar’da işsizlik had safhaya gelmişken, pırıl pırıl gençlerimiz umutlarını yitirmek üzereyken, yoksulluk, yolsuzluk ve açlık kol gezerken, emeklinin, işçinin, memurun herkesin alım gücü düşüp maaşlar erirken, esnaflar tek tek kepenk indirirken, iş insanları iflasın eşiğine gelirken, çiftçi artan maliyetleri karşılayamaz hale gelip artık tarımdan çekilirken, mutfaklar yangın yerine dönmüşken, işsizlik yüzünden hemşerilerimiz başka illere göç ederken ben evimde huzurlu oturamazdım. Biliyorum ki sizler de aynı kaygı ve duygularla buradasınız. Aynı kaygıları taşıyan, ülkesi için benimle aynı duygularda içinde olan aynı zorlukları göğüslemeye hazır olan arkadaşlarım yanımda olan beni yüreklendiren, sahip çıkan dostlarım, sefayı değil cefayı paylaşmak için yola çıkan kardeşlerim, abilerim, ablalarım gün kişisel çıkarların, geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil, gün yaşadığımız her türlü haksızlığa, hukuksuzluğa bu kötü gidişata dur demek için kenetlenme günü. Gün Atamın emaneti Cumhuriyete bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne Afyonkarahisar’a sahip çıkma günü. İşte bu şiarla ve sizlerden aldığım güçle buradayım. Cumhuriyete ve ülkeme olan bağlılığımla, Atatürk sevgimle, Afyonkarahisar sevdamla, 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu yolculukta işsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa son vermek için çalışkanlığımla, tecrübemle, bilgimle, cesaretimle, dürüstlüğümle Chp‘nin millet ittifakı iktidarında, iktidar milletvekili olmak için adayım”


KATAR KATAR SATANLARA DUR DİYECEĞİZ
Bu ülkeyi, güzelim fabrikalarımızı ,meralarımızı parsel parsel katar katar satanlara dur demek için aday olduğunu söyleyen Köksal,  “Ülkemizi Suriyelilerle doldurup mülteci gettosu haline getirenlere dur demek için, ampulü ile sadece kendi yandaşlarını aydınlatmayı seçen zihniyete dur demek için, gençlerimizi işsizlikle kıvrandıranlara dur demek için, adaleti yerle yeksan edenlere, zalime yol verip zulmü alkışlayanlara dur demek için , doğru bildiğim değerler için 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne çıkarmak için adayım”
AİLEME, EVLADIMA UZANAN TEHDİTLERE ALDIRIŞ ETMEDİM
“Allah’tan başka kimseden korkmadan mağdurun , mazlumun , haksızlığa hukuksuzluğa uğramış bütün hemşerilerimin hakkını savunmaya doğru bildiğim yoldan ayrılmamaya devam edeceğim” diyen Köksal sözlerini şöyle noktaladı:
“Bu görevde dün olduğu gibi bugün de bana çelme takmaya çalışanlar, beni kulvar dışına itmeye kalkanlar, tehditle sindireceğini sananlar olacaktır. Bunlara dün de boyun eğmedim, bugünden sonra da boyun eğmeyeceğim. Aileme evladıma kadar uzanan tehditlere aldırış etmeden, Allah’tan başka kimseden korkmadan mağdurun, mazlumun, haksızlığa hukuksuzluğa uğramış bütün hemşerilerimin hakkını savunmaya doğru bildiğim yoldan ayrılmamaya devam edeceğim. Samimiyetinizle içten sevginizle gücünüzü ve desteğinizi benden esirgemeyeceğinize inanıyorum. Tüm hemşerilerimin işine, aşına, geleceğine sahip çıkacağım. Kaderimize sahip çıkacağım. Bu yolda emeğini, yüreğini, desteğini koyan herkese sonsuz teşekkürler. Sizlerle var oldum , sizlerle var olacağım. Yolumuz açık olsun , aydınlık olsun. Her daim Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bugünkü ziyaretimiz çok daha büyük bir anlam taşıyorÖnceki Haber

Bugünkü ziyaretimiz çok daha büyük bir a...

Adayların tercihi rekor başvuru ile AK Parti olduSonraki Haber

Adayların tercihi rekor başvuru ile AK P...

Yorum Yazın

Dinar’da feci kaza ölü ve yaralılar var!
Böcek olayına savcılık inceleme başlattı
Emet: Bugün Türk dünyasının problemi milli şuur eksikliği
4 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan zanlı yakayı ele verdi
Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık
Haluk Levent Afyon’a geliyor
CHP zihniyetinin bu kadar kısa sürede tekrar hortlamasını beklemiyorduk!
Sığınmacılara ait kaçak işyerleri mühürlendi!
Taşoluk ÇPAL güreşte Türkiye ikincisi oldu
Afyon’da Kentsel Arama ve Kurtarma ekibi kuruldu
Bolvadin’de yağmur duasına çıkan köylüler 4 bin kişilik yemek dağıttı
Fırtına geliyor!
İGM’nin yeni başkanı belli oldu
Bakan Uraloğlu Afyon’a geliyor
Afganistan kültürü Afyon’da tanıtıldı
Erkeklerde Sevinç Turunç kızlarda Karaaslan Ortaokulu şampiyon oldu
Liyakatsız personelle, liyakatlı personel değişimi var!
FETÖ üyesi kadın cumhuriyet mahallesi’nde yakalandı
Ruhsatsız tabanca ve tüfekleri satamadan yakalandı
Bırakın bu şehir liyakatla yönetilsin

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar