Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4858
EURO34.9381
ALTIN2434.5

Afyonkarahisarlı Sanatçılar Karma Sergisi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisarlı Sanatçılar Karma Sergisi açıldı
Abone ol
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde düzenlenen ve üniversitenin dış paydaşlarının 80 eserinden oluşan “Afyonkarahisarlı Sanatçılar Karma Sergisi”nin ikincisi açıldı.

Açılış töreni; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve eşi Esma Karakaş, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun’un yanı sıra GSF Danışma Kurulu üyelerinin, öğretim elemanlarının ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sergi açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesinin çok yönlü olarak Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat hayatına katkı vermeye, Afyonkarahisarlıların hayatına dokunmaya devam ettiğine dikkat çekerek, M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinin de bunun en önemli sembollerinden biri haline geldiğini belirtti.
“Güzel Sanatlar Fakültemiz öğretim elemanı ve öğrencilerinin dışında siz değerli Afyonkarahisarlıları kapsayan sergimizin birincisi oldukça beğeni toplamıştı. Bugün de Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde, Afyonkarahisarlı dış paydaşlarımızın ‘fotoğraf, resim, geleneksel el sanatları, seramik’ gibi farklı sanat alanlarında yaptıkları çalışmaları ikinci kez sanatseverlerle buluşturuyoruz. Ben sergiye katkı veren bütün sanatçılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri sanatla, sanatçılarımızı sizlerle buluşturmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” dedi.
AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 1 Eylül 2023 tarihine kadar açık kalacak olan karma sergide yer alan isimler ise şöyle:
Ahmet Sarısaçak, Arif Avan, Arif Birsen, Başak Nakilcioğlu, Belkıs Özkara, Birsen Arı, Cihan Tikit, Dilek Lökçü Yılmaz, Erdem Özkan, Ersin Bozok, Fatih Sayın, Fatma Kocataş, Hatice Köken, Hüseyin Erçolak, Hüseyin Fındık, İnci Çetin, İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Kübra Nur Hasçelikoğlu, Kübra Öztürkavcı Ekerim, M. Derya Orhan, M. Lokman Karademir, Mehmet Ali Eroğlu, Mehtap Demirkapı, Murat Arısoy, Murat Cengiz, Mustafa Gerçekçi, Mustafa Kemal Uyar, Mustafa Türk, Mustafa Yüzükoca, Muzaffer Uyan, Mürşit Aymergen, Naciye Yılmaz, Nesrin Erdoğan, Nilay Gürler, Nurşah Kılınç, Orhan Altuğ, Osman Turunç, Özden Altuntaş, Perihan Çınar, Rafet Rana Kurt, Remziye Gülenay Yalçınkaya, Reyhan Özkan, Sabriye Arpaözü, Sadık Cem Akın, Sait Karaduman, Sema Çavdar, Serçin Dinçer, Sultan Yaşar Alimoğlu, Şerafettin Gerçekçi, Zehra Pektaş, Zeynep Gürman.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En düşük işçi maaşı 16 Bin lira olduÖnceki Haber

En düşük işçi maaşı 16 Bin lira oldu

Afyon’da zamlı minibüs ücreti cuma günü belli oluyorSonraki Haber

Afyon’da zamlı minibüs ücreti cuma günü...

Yorum Yazın

Mehmet Özer imzayı attı
Afyonspor formasını ilk kez giydi!
Skor 7-0 olunca sahadan çekildiler!
Bucaspor’u elimizden kaçırdık!
Hakan Şeref Olgun GİK’te
Sebze ve meyve fiyatları düşüşe geçti
Çeşitli suçlardan aranıyordu salar beldesinde yakalandı
Lise öğrencileri minik yüreklere dokundu
Akarçay’daki kokunun sebebi belli oldu
600 sporcu Türkiye Şampiyonası için Afyon’a geldi
Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli
Buca maçı biletleri Başkan Köksal’dan
Ödüllü halk koşusunun kazananları belli oldu
Afyon’un kadınları 3. Ligde şampiyon oldu!
Eber ekmeğimiz gölümüzü yok etmeyiniz!
Buca'dan bin kişilik taraftar grubu geliyor
Köylerde, mahallerde gözünüz, kulağınız açık olsun
Dr.Sıtkı Özkum vefat etti
Liseler arası münazara ligi nefes kesiyor!
Yağmur duasına çıkıp adak kestiler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar