Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5601
EURO35.0303
ALTIN2428.2

35’lik Olcay Şahan maça damga vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
35’lik Olcay Şahan maça damga vurdu
Abone ol
Ligin ikinci yarısında deplasmanda maç kaybetmeyen HES İlaç Afyonspor, bugün Ankaraspor karşısında iyi oynamasa da 2-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Son dakikalarda kalesinde gördüğü golle rakibine 2 puan kaptıran Afyonspor’da bugün 35 yaşındaki Kaptan Olcay müthiş bir performans ortaya koydu. Atılan iki golün pasını veren Olcay Şahan, bir de rakibin yüzde yüzlük gollü engelleyerek maçın kahramanı oldu.

TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor bugün deplasmanda Ankaraspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya temsilcimiz Afyonspor baskılı başlarken, ilk tehlikeli atak ev sahibi Ankaraspor’dan geldi. Karşılaşmanın 3. Dakikasında Kaptan Olcay’ın atağa çıkarken kaptırdığı topta gelişen atakta Ankaraspor’lu Doğukan’ın cezası sahasının hemen dışında vuruşu zayıf kaldı.
11. dakikada ev sahibi Ankaraspor gole çok yaklaştı. Topla buluşan Erdal derinlemesine çok güzel bir pasla topu Doğukan’la buluşturdu. Doğukan çok net gol pozisyonunda vuruşu defansa çarparak kornere çıktı.
20. dakikada Ankaraspor’da Ramazan’ın derinlemesine attığı topta yine Doğukan gol pozisyonu yakaladı ancak Afyonsporlu futbolcular Doğukan’a faul yaparak durdurdu. Ceza yayı önünde kazanılan serbest vuruşta Doğukan’ın frikik vuruşu defanstan döndü.
GOOLLLL: Afyonspor 27. Dakikada köşe vuruşu kazandı. Topu başına geçen kaptan Olcay cezaalanına güzel bir orta yaptı. Olcay’ın ortasına golcü futbolcu İlke çok güzel yükseldi. Kafa vuruşu direkten döndü, dönen topu iyi takip eden İlke Tankul tamamladı ve deplasmanda Afyonspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
31. dakikada ev sahibi Ankaraspor gole bir kez daha yaklaştı. Afyonspor cezaalanında oluşan karambolde toplu buluşan Erdal bir kez daha Doğukan’a çok güzel pas aktardı. Kale ağzında Doğukan çok net bir pozisyonda topu auta gönderdi.
35. dakikada Ankaraspor Doğukan’la bir gol fırsatından daha yararlanamadı. Temsilcimiz Afyonspor Uygar’la orta sahada topu kaptırdı. Barış güzel pasla topu Doğukan’la buluşturdu. Kaleci kaleci Anıl ile karşı karşıya kalan Doğukan topu kaleci Anıl’ın üstünden aşırttı. Kaptan Olcay Şahan müthiş bir koşu yaptı topu çizgiden çıkararak yüzde yüzlük bir golü önledi.
43. dakikada Erdal ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayan Ankaraspor  45+1. Dakikada Batuhan Tur’un pasında Siraçhan cezaalanı ortaladı. Ortasına Ankaraspor’lu futbolcu müthiş bir kafa vuruşu yaptı. Kalecimiz Anıl aynı güzellikte topu kurtardı.
Afyonspor ilk 45. Dakikada gol pozisyonu dışında pozisyon üretemezken, ev sahibi Ankaraspor özellikle sağ kanadı çok iyi kullandı ve 4-5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonuna yakalamasına rağmen ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.
İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADIK
GOOLLLL: İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Afyonspor karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladı. Kendi sahasında kısa paslarla çıkmaya çalışan Afyonspor’da kaptan Olcay Şahan, orta sahadan mükemmel bir pasla topu Atakan’la buluşturdu. Atakan Üner kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu ve temsilcimiz Ankaraspor deplasmanında 2-0 öne geçti.
GOLL: Ankaraspor farkı 1’e indirdi. Maçın başından itibaren sağ kanadı çok iyi kullanan Ankaraspor 60. Dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Ramazan ortaladı oyuna yeni giren Yusuf topu filelerle buluşturdu. 1-2
80.dakikada temsilcimiz Afyonspor gole çok yaklaştı. Rakip Ankaraspor’u 2’ye 1 yakalayan temsilcimiz Afyonspor’da İlke topu Olcay’a aktardı, top Olcay’ın ayağının altından geçti ve çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.
83. dakikada temsilcimiz Afyonspor kendi sahasından çok hızlı çıktı ve topu Eray’a aktardı. Eray ceza yayının hemen önünden çok sert vurdu, top az farkla direği üstünden auto çıktı.
90+2’de Ankaraspor maça dengeyi getirdi. Ankaraspor’un umutları tükendii anda golü buldu. Sol kanattan cezalanına yapılan ortada topu önünde bulan ilk golün sahibi Yusuf takımının ve kendisinin 2. Golünü kaydetti. Bu golden sonra başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
AK Parti’de temayül yoklaması başladıÖnceki Haber

AK Parti’de temayül yoklaması başladı

Şampiyona nazar değdiSonraki Haber

Şampiyona nazar değdi

Yorum Yazın

Süper amatör lig perde 6 golle kapandı
Son maçta fileler 13 kez havalandı
Lige mağlubiyetle veda etti
Bu sezon lige renk kattılar
AGC Başkanı Akar'ın eş’i kazada yaralandı
Muhasebe Yetkilisinin Sayıştay’a karşı mali sorumluluğu
Ortapınar Köyü'ne su müjdesi!
Atatürk’e hakaret edenlere bir şey söyleyemiyorsunuz!
Uyuşturucu taciri 2 kişi yakalandı
Her zorluk yeni bir başlangıçtır
Afyon’da MHP’li Belediye Başkanları buluştu
Frig vadisi muhteşem güzelliğiyle hayran bırakıyor
Yeni Huzurevi’nin ihale tarihi belli oldu
Şampiyon Şuhut’un rakipleri belli oldu
Şampiyon Ali Karaman
Afyon’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya yaşadı
Afyon’da yol verme kavgasında kan aktı
Haluk Levent Afyon’u salladı
Vali Erva’dan çikolata ve şeker dağıtılsın talimatı geldi!
Zafer meydanında 23 Nisan şenliği coşkusu yaşandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar