Afyonkarahisar
DOLAR32.3351
EURO35.1553
ALTIN2311.3

14 Mayıs’ta seçim yok beka meselesi var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Mayıs’ta seçim yok beka meselesi var
Abone ol
Milletvekili aday adaylarının tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin seçimi falan yok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceği var, yarını var, beka meselesi var. Yok olup, var olma meselesi var” dedi.

AK Parti milletvekili aday adaylık sürecinin sona ermesi ile birlikte dün akşam geniş katılımla aday adayları tanıtım töreni düzenlendi. Törene aday adayları ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, ilçe başkanları, teşkilatları, belde ve ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.
KAZANACAĞIZ VE TÜRKİYE’Yİ KAZANDIRACAĞIZ
Burada bir konuşma yapan Başkan Uluçay, “Bulunduğum bu kürsüden bütün dava arkadaşlarıma bir çağrıda bulunmak istiyorum; Hiçbir partili kesinlikle ama kesinlikle kibrine yenilmeyecek ve mütevazi kimliğini kaybetmeyecektir. Tevazu siyasetin önemli damarlarından biridir. Nasıl ki adalet mülkün temeli ise, aynı zamanda onun kaftanı da tevazudur. Hiçbir zaman kibirli olmayacağız.  Her gönüle gireceğiz, sıkılmadık el bırakmayacağız. Unutmayın ki Türkiye’de AK Parti’nin ikinci bir alternatifi yoktur. Bunun nedeni de biz değil, halkımızın partimize, liderimize ve davamıza gösterdiği teveccühüdür. Kazanacağız ve Türkiye’yi kazandıracağız. Bizim tek kaygımız budur. Sayın aday adayları; siyaseti kendiniz için, kendi çıkarlarınız için ya da kendinize güç devşirmek için yaparsanız ülkenize de, partinize de ihanet etmiş olursunuz. Biz eğer gücümüzü, halkın ve hakkın gücünün dışında tutarak kendimizden bilirsek işte o zaman yok olduğumuzun resmini çizmiş oluruz” dedi.
HESAPLAR TÜRKİYE’Yİ PARAMPARÇA ETMEK ÜZERİNE KURULMUŞ
Uluçay, “14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin seçimi falan yok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceği var, yarını var, beka meselesi var. Yok olup, var olma meselesi var. Bakın başınızı iki elinizin arasına alıp bir düşünün; CHP’nin, İYİ Parti’nin, HDP’nin vaatlerini önünüze koyduğunuzda yıkım dışında gözümüze çarpan çok önemli bir detay var. O da özerk yönetimdir. CHP genel başkanı öz yönetimden bahsediyor ve bunu üstüne basa basa vurguluyorlar, çünkü PKK terör örgütüne bunun sözünü vermişler! Çünkü pazarlık bunun üzerine geçmiş, çünkü hesaplar Türkiye’yi paramparça etmek üzerine kurulmuş. HDP ne istiyorsa, Avrupa Birliği ne istiyorsa, Türkiye ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) ne istiyorsa onu yapacaklar. Biden’in istediğini yapacaklar, haçlıların istediğini yapacaklar. Bu siyaset meselesi değildir” diye konuştu.
ÇOK ÇALIŞIP, BÜYÜK MÜCADELELER VERECEĞİZ
“Ben buradan siz vatanını seven dava kardeşlerimize sesleniyorum” Uluçay partililere şu çağrıyı yaptı; Çok çalışacağız, çok büyük mücadeleler vereceğiz. Ya bu seçimi zaferle taçlandıracağız, ya da ülkemizi paramparça edecekler! HDP’li Ahmet Türk’e ‘Bu dönem sayın Öcalan’ın özgürleşme dönemidir’ ifadelerini kullandıracak cesareti verenlerle mücadele edeceğiz. Daha iktidar olmadan Külliye’yi yıkıp, İmam-Hatip’leri kapatmayı, biz Müslümanları yargılamayı, bugün yargılanan teröristleri de serbest bırakmayı vaat ediyorlar.
 
SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TANDIR
“Bu seçim haç ile hilalin seçimdir diyoruz” diyen Uluçay konuşmasına şöyle devam etti; Bu seçim CHP’den zafer müjdesi bekleyen dışardaki haçlılar ile AK Parti’den zafer bekleyen ümmetin seçimidir. Kafası taşla ezilip üstünden arabayla geçilen Yasin Börü'nün katledilmesi emrini veren Selahattin Demirtaş’a özgürlük vaat edenlerle, o alçaklara bedel ödetenlerin seçimidir. Bu seçim PKK ve FETÖ terör örgütlerinin adaylarının seçimi ile Türkiye sevdalılarının ve ümmetin adayının seçimidir. Bizler Ayasofya'yı bize tekrar mâbed yapan Liderin arkasından yürüyecek, amasız/fakatsız destek vereceğiz! Değerli dava arkadaşlarım zaferimiz şimdiden hayırlı ve mübarek olsun. Sefer bizden, zafer Allah’tandır.
ÇOBAN: ZAFER İNŞALLAH BİZİM OLACAK
Uluçay’ın ardından bir konuşma yapan İGM Başkanı Burhanettin Çoban da “Seçimin önemini il başkanımız en güzel bir şekilde ifade etti. Hep beraber alkışladık ve o konuşmasına hep beraber imza attık. Ben biliyorum ki il başkanımızın önderliğinde, liderliğinde tüm teşkilatımız, belediyelerimiz, İGM, milletvekillerimiz, aday adaylarımız bu seçimde bütün gücüyle çalışacaklar. Ve yine biliyorum ki aynı zamanda gönüllü üyelerimiz vatandaşlarımız çalışacaklar. Yetmedi hem Türkiye'den hem dünyadan mazlum insanlar dua edecek ve en sonunda da Allah yardım edecek, zafer inşallah bizim olacaktır. Seçimimiz hayırlı olsun” dedi.
ZEYBEK: CENABI HAK, CUMHURBAŞKANIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise “Seçimler hepimize hepinize hayırlı uğurlu olsun diyorum. 6 Şubat'ta çok yıkıcı bir depremle karşı karşıya kaldı ülkemiz. Hem deprem felaketinin yaralarının sarılması, bu olağanüstü durumda seçime gidilmesi, EYT’lilere hak ettiklerinin verilmesi, böyle zor bir dönemde seçimi de gündeme alarak ötelemeden, seçim yapmak isteyen Sayın Cumhurbaşkanımıza Cenabı Hak, yar ve yardımcısı olsun. Bizler de onun emrinde çalışma, güç ve kuvveti versin. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olacak Ramazanı şerif hepimize hayırlı mübarek olsun. İnşallah Ramazan'ın sonunda da yaşayacağımız olan bu seçim Ümmetin kurtuluşuna ümmetin mutluluğuna vesile olsun diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.  
YURDUNUSEVEN: YA VİCDANSIZ ONCA YATIRIM GÖKTE YAPILIP MI GELDİ!”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “Şöyle bir göz gezdirin bir bakın, kim kiminle okları kime çevrilmiş? Bu kadar açık ve net. Bugün bakın HDP’si, CHP’si, İYİ Parti’si bir araya gelip özerklikten bahsediyor. En önemlisi Ayasofya'yı açacağız, kapatacağız diyor. Efendim, işte özerkliği getireceğiz diyor. İmam hatipleri kapatacağız diyor. Bunları feda etmemiz, gözden geçirmemiz mümkün mü? Onun için oy verirken tüm hemşerilerimize buradan ekranları başındaki kardeşlerimize sesleniyoruz. Oyunuzu verirken nereye oy attığınızı, kime oy yaptığınıza dikkat edin. Özellikle söyleyeceğim birkaç kelam var; Bu memleketin nimetlerinden faydalanan, bu milletin, bu hükümetin, bu devletin nimetlerinden yararlanıp da şimdi aklınca milletvekili olmak isteyen birkaç kişi var. Biliyorsunuz onların isimlerini söylemek istemiyorum. Sizler biliyorsunuz kimler olduğunu. Diyor ki, efendim bu iktidar döneminde AK Parti döneminde Afyon'a ne turizmde, ne ticarette, ne başka bir konuda hiçbir şey yapılmamış. O arkadaş gelecekmiş, yapmak istiyormuş. Onun için geliyormuş! Ya vicdansız o binalar gökte yapılıp da mı geldi, oraya konuldu? O oteller, o binalar, o termal tesisler, tarım alanında yaptığımız başarılar… Daha neler neler… Çok daha uzatmak istemiyorum ya biraz el insaf… Tamam olabilir, muhalefete geçebilirsin. Muhalefet yapmak isteyebilirsin ama biraz da adabı edebi bil de öyle muhalefet yap derim. Bu sözlerimizi lütfen unutmayın” dedi.
ÖZKAYA: MENDERES’E YAPTIKLARINI BİZE YAPMANIN HAYALİNİ KURUYORLAR
Yurdunuseven’in ardından söz alan milletvekili Ali Özkaya da konuşmasında şunları söyledi; Bugün İYİ Parti'nin milletvekili konuştu… Ne diyor; Bu masa da bize zorla bir dayatılıyor. Bu masa da HDP’yi ve HDP’nin fikirlerini zorla dayatıyorlar diyenlerin 3 gün içinde nasıl küfür yediğini gördünüz değil mi? Nasıl hakaret ettiğini, nasıl en ağır galiz küfürlere sebebiyet verdiğini gördük, değil mi? Masaya söve söve geri getirildiklerini görmüyor muyuz? Bugün Muharrem İnce'ye nasıl ağır hakaretler ettiğini görünmüyor muyuz? Nasıl faşizm, nasıl despotizm olduğunu görmüyor muyuz? Daha iktidara gelmeden bir şey zanneden bir şey olduğunu zannedenler, AK Partilileri dar ağaçlarında sallandırmayı, rahmetli Menderes'e, rahmetli Fatin Rüştü Zorlu’ya, rahmetli Hasan Polat'a yaptıklarını bir kez daha yapmanın nasıl hayalinde yaşadığını görmüyor muyuz? Bunlara meydanı bırakacak mıyız? Bırakmayacağız, Allah'ın izniyle biz inanmışlar olarak bu yollara çıktık. ‘Efendim HDP’ye kızıyorsunuz? Ama HüdaPar’da bak şu var’ diyorlar. Kusura bakma; HüdaPar Genel Başkanı çıktı ve biz bütün terör örgütlerine karşıyız, bütün terörizmi lanetliyoruz. Kimsenin heykelini dikmeyeceğiz. Hiçbir teröristi meydana çıkarmayacağız. Hiçbir terör örgütünün tarafı değiliz diyor. Bir kürt HDP ye oy vermiyorsa kürt değildir diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu nasıl faşizmdir, bu nasıl baskıdır, bu nasıl diktatörlüktür. Kendiniz binde birlik partilere cumhurbaşkanlığı yardımcılığı bakanlık vereceksiniz, AK Parti birisini davet ettiğinde buna muhtaç kaldınız diyeceksiniz. Biz milletin hepsine kucak açıyoruz. Buradan İYİ Parti'deki gönül vermiş kardeşlerime Afyonkarahisarlı aziz kardeşlerime, muhafazakar, milliyetçi kardeşlerimize sesleniyorum;  Dün terörist başının Öcalan'ın onu çıkaracağız, heykelini dikeceğiz diyenlere hâlâ tahammül edecek misiniz? İYİ Partililer bunu kendisine sormalı. Biz ne yapıyoruz, bu adam Cumhurbaşkanı yardımcısı olduğunda ne yapacak diye sormalı.
 Konuşmaların arından aday adayları kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı. Toplantı hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi. Toplantıya 48 aday adayından 44 aday adayı katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçim günü elektrik kesintilerinin önüne geçeceğizÖnceki Haber

Seçim günü elektrik kesintilerinin önüne...

Seçimin huzur ve güven ortamında geçmesi için tüm tedbirler alınacakSonraki Haber

Seçimin huzur ve güven ortamında geçmesi...

Yorum Yazın

Aile ve Gençlik fonu’na 6 bin 299 başvuru
Bende astronot tipi var mı?
Köksal: Proje üretmek değil, hayata geçirmek önemlidir
Mutlu şehir Afyon’u birlikte inşa edeceğiz
Yağcı: Emekçiyle el ele şehri şaha kaldıracağız!
Bunlar bırakın ülke yönetmeyi Afrika’da kabile bile yönetemez!
TOKİ’deki tüm sikintilari ilk 3 ayda çözeceğiz
İktidar partisi günü kurtarmak için çırpınıyor!
Projelerimizi Afyon halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hazırladık
Dinar’lı Uzman Çavuş hayatını kaybetti
Yağcı: Birlikte başaracağız
AK Parti’nin Afyon’a reva gördüğü yoksulluğu bitireceğiz!
Kübra Saltık başarıya doymuyor
Torbacı operasyonunda 3 gözaltı
AK Parti’den yoğun katılımlı ‘vefa iftarı’
Afyon’da yakalanan 9 göçmen sınır dışı edilecek
Etem Tem fotoğraf yarışmasıyla yad edilecek
İyi Parti’den istifa edip AK Partiye katıldılar
Erdal Karaman'ı destekleyeceğim deyip adaylıktan çekildi
Yağcı’dan Modern Kamyon Garajı sözü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar