© Medya 03

“Zaferin kadınları” ayakta alkışlandı

Zaferin ve Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına Işıklar Balı Sultan İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve veliler tarafından aylarca süren çalışma sonucu sahnelenen “Zaferin kadınları” isimli tiyatro gösterisi ayakta alkışlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Değerler Hareketi projesi kapsamında Zaferin ve Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına Işıklar Balı Sultan İlkokulunda öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan "Zaferin Kadınları" isimli tiyatro programına İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Sezai Keklicek ve veliler katıldı.
Öğrencilerin coşkulu şiirleri başlayan etkinlikte, “Zaferin Kadınları” isimli tiyatro oyunu aylarca çalışan öğretmenler, öğrenciler ve veliler sahneye çıktı. Büyük bir başarıyla sahnelenen tiyatro oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
SÜNNETCİ TEŞEKKÜR ETTİ
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci programa katılmaktan, anneleri ve velileri bu tür programlarda yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek programda görev alan annelere, öğrencilere, öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür etti. Öğrenci annelerinin bu çalışma ile hem öğrencilerine rol model, hem de diğer annelere örnek olarak milli ve manevi değerlerin öğrencilere aktarılmasında büyük rol oynadıklarını belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER