© Medya 03

Sünnetci: Geçen yıla göre başarımız yüzde 20 arttı

Afyonkarahisar İl Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Milli Savunma Üniversitesi Sınavlarında geçen yıla göre yüzde yirmi bir başarı artışı kaydettik. Bu ilimiz adına güzel bir başarı.” Dedi.

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askerî Öğrenci Aday Belirleme sınavında ilk 1000’e giren 12 öğrenciyle biraraya geldi.
Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Sünnetci törende şunları söyledi: "Milli Savunma Üniversitesi Sınavlarında geçen yıla göre yüzde yirmi bir başarı artışı kaydettik. Bu ilimiz adına güzel bir başarı. Bu başarıda emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Biz tüm imkânlarımızla öğrencilerimizin yanında olacağız. Bu bağlamda öğrencilerimizin özellikle Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzün (OGM) Materyal Sistemi ve Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün Öğrenci- Öğretmen Destek Sistemlerini (ÖDS) mutlaka takip etmelerini öneriyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER