© Medya 03

Kazak öğrenciler sertifikalarını aldı

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Kazakistan’dan Afyonkarahisar’a eğitim almak için gelen uluslararası öğrencileri makamında kabul ederek sertifikalarını verdi.

Karaganda Tıp Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri Aizada Turasheva, Aliya Darigulova, Dilnaz Madiyeva ve Aikhanym Seitzhanova ile Tıp Fakültesi öğrencileri Alibek Sadvakassov, Makhabbat Amanzhol, Sanat Kibat ve Moldir Kurmangaliyeva’nın sertifika takdiminde, AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Doç. Dr. Murat Yeşil, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Kundakçı ve UİM personeli Öğr. Gör. Zeynep Betül Yavuz da hazır bulundu.
Prof. Dr. Okumuş, bir ay süre ile AFSÜ’de eğitim alan Kazakistanlı öğrencileri Afyonkarahisar’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrenim hayatlarında ve kariyerlerinde başarılar diledi. Uluslararası öğrenciler de AFSÜ’de aldıkları eğitimden ve gördükleri misafirperverlikten dolayı Prof. Dr. Okumuş’un nezdinde üniversiteye teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER