© Medya 03

Okul futbol turnuvasında final maçları Çarşamba günü

Bolvadin ilçesinde uzun yıllardır düzenlenmeyen okullar arası futbol turnuvasının yeniden start alması ilçedeki spor kulüpleri ve futbolseverler tarafından takdirle karşılandı.

Bolvadin ilçesinde son yıllarda ara verilen okullar arası futbol turnuvaları bu yıl yeniden başladı. Birbirinden çekişmeli, bir o kadar da renkli görüntülere sahne olan turnuvada finalistlerde belli oldu. İmam Hatip Lisesi ile Mustafa Hüsnü Gemici Lisesi Okullarının şampiyonluk mücadelesi vereceği turnuvada üçüncülük dördüncülük mücadelesinde ise Şakal Lisesi ile Adalet Lisesi  karşı gelecek.
Okullar arası spor müsabakalarının yeniden başlamasını önemine dikkat çeken, yeni kurulmasına rağmen altyapı konusunda önemli gelişmeler kaydeden Bolvadin Horan Gençlik ve Spor Kulübü sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Okullararası futbol turnuvası düzenleyen Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğümüzü kutluyoruz” dedi.
Bolvadin İlçe Stadyumunda düzenlenen turnuvada final maçları 30 Kasım Çarşamba günü saat 15:00’te oynanacak. Final maçları şu okullar arasında oynanacak:
Liseler
3.lük 4.luk maci: saat 9.30-11.00: ŞAKAL-ADALET
1.lik 2.lik maçı: saat 11.00-12.30:İMAM HATİP- MUSTAFA HÜSNÜ GEMİCİ
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER