© Medya 03

Manavgat’ta Afyon rüzgarı esti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Manavgat Masterler Cup’ta ilimizi temsil eden Afyon Masterler, finalde Eğirdir Masterler’e 3-2 yenilerek turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Dostluğun ve fair playin ön plana çıktığı turnuvada ilimiz masterleri oynadığı futbol ve gösterdikleri sıcakkanlı tavırlarla turnuvada ön plana çıktı.


Afyon Masterler, 8 takımın katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasının final maçında Eğirdir Masterler takımına 3-2 yenildi. 02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde, Manavgat Masterler Derneğinin destekleriyle aralarında Eğirdir, Kırşehir, Manavgat gibi Masterler derneklerinin katılımlarıyla düzenlenen Manavgat Master Cup'ta başarılı bir oyun sergileyerek turnuva ikincisi oldu. 
Dün akşam Linda Resort Hotelde düzenlenen kupa töreninde kupasını Afyon Masterler Derneği Başkanı Kamil Altınkaya ve futbolcular büyük bir sevinç içerisinde aldı. 
Ayrıca Afyon mastarlar futbol takımında Ali Genç ve Hakkı Mert Genç, Eski Spor Yazarlarından  Alaattin Yeşilçay oynadıkları futbol ile büyük beğeni kazandı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER