© Medya 03

ÖĞRENİRKEN EĞLENDİK, EĞLENİRKEN ÖĞRENDİK

Kendin Yap Atölyesi’nin Park Afyon’da gerçekleştirdiği etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler etkinlikte öğrenirken eğlendi, eğlenirken öğrendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Kendin Yap Atölyesi'nin Park Afyon AVM'de düzenlediği etkinliklere katıldı. Robotik Kodlama, Arduino, Akıl ve Zeka Oyunları, Ahşap Tasarım ve Yaratıcı Drama Alanlarında yapılan etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Katılan öğrenciler  etkinlik alanından ayrılırken "Öğrenirken eğlendik, eğlenirken öğrendik." dedi.

ÖĞRENCİLERİN İLGİSİ MEMNUNİYET VERİCİ

İl Milli Eğitim Müdür Metin Yalçın, katılımcı öğrencilerle sohbet ederek "Öğrencilerimizin Kendin Yap Atölyesi etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmalara olan ilgisi ilimiz adına memnuniyet vericidir. Çocuklarımızın teknolojiyi eğlenceli ve faydalı bir şekilde kullanmalarının yanı sıra yaratıcılıklarını geliştiren tasarım etkinlikleri ve düşünme becerilerini artıran etkinliklerle mutlu olduklarını görmek bizleri de mutlu etti. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan Kendin Yap Atölyesi eğitimlerinin daha yaygınlaşmasını temenni ederken, etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederim''dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER