© Medya 03

ÖĞRENCİLERE, TERÖR ÖRGÜTLERİN ELEMAN KAZANMA YOLLARI ANLATILDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği, öğrencilerimizi terör örgütlerinin eleman kazanma yolları ve yöntemleri hakkında bilgilendirmek için üniversitemizde stant kurdu.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi kapsamında kurulan standı ziyaret eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Aslan, Genel Sekreterimiz Ziya Kutay Erşen ile Genel Sekreter Yardımcılarımız Yakub Saban ile Lütfullah Karaca emniyet görevlilerinden bilgi aldı.

“El Ele Güvenli Geleceğe Projesi” ile farklı illerden Afyonkarahisar’a gelen öğrencilerin ihtiyaç duydukları konularda resmi kurumlardan doğru bilgi almalarının sağlanması, terör örgütlerinin faaliyetlerinin önlenmesi, gençlerin yeni bir şehre geldikleri ilk andan itibaren kendilerini güvende hissetmelerinin sağlanması ve oluşabilecek endişe, telaş, heyecan gibi olumsuz duyguların önüne geçilmesi ile öğrencilerin huzurlu bir şekilde eğitim-öğretim hayatlarını tamamlanması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER