© Medya 03

Lige vedaya hazırlanıyor

Kümede kalma ümitlerini her hafta bir bir yitiren Hocalar Belediyespor, bugün sahasında konuk ettiği Şuhut Belediye Hisarspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve rakibiyle ile 2-2 berabere kaldı. Hocalar temsilcisinin bu beraberlikle ligde kalma ümitleri iyice azaldı.

Hocalar Belediyespor ile Şuhut Belediye Hisarspor arasında 17. mücadelesi 2-2 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmada ilk golü ev sahibi Hocalar Belediyespor buldu. 23. dakikada kazanılan penaltıyı Yasin Ayçiçek gole çevirdi. İlk golün sahibi Yasin Ayçiçek 38. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Şuhut temsilcisi 54. dakikada Erdem Başpınar skor tabelasını 2-1'e getirdi. 74. dakikada Şuhut temsilcisinden Davut Başer karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti. 2-2
Puanını 7'yi yükselten Hocalar Belediyespor süper lige veda etmeye hazırlanırken, Şuhut temsilcisi ise puanını 34'e yükselterek haftayı 3. sırada kapattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER