© Medya 03

Bolvadinspor’a güzel haber!

Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde zirve mücadelesi verdiği Çeşme Belediyespor ile karşılaşacak olan Bolvadinspor’a Tahkim Kurulu’ndan güzel haber geldi.

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL)de temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor, şampiyonluk yolunda Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde Çeşme Belediyespor’u konuk edecek. Tüm ilçe ve Afyonkarahisar halkı bu karşılaşmaya odaklanırken, Tahkim Kurulu’ndan güzel haber geldi.
ERSİN ASLANTOĞ'UN İTİRAZI REDDEDİLDİ
Geçtiğimiz sezon Anadolu Üniversitesi’nin 3. Lige çıkmasında önemli paya sahip olan ve bu sezonda Çeşme Belediyespor forması altında başarılı bir performans gösteren tecrübeli futbolcu Ersin Aslantoğ’un Tahkim Kurulu’na yaptığı itiraz reddedildi.
1969 Bilecikspor ile Çeşme Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada rakip takım oyuncusuyla tekme tokat birbirine giren ve 4 resmi müsabakadan men cezası alan Ersin Aslantoğ’un temsilcimiz karşısında oynama hayalleri Tahkim Kurulu’nun gelen red kararıyla suya düştü.
Tahkim Kurulunun tecrübeli futbolcunun yaptığı itirazla ilgili aldığı karar şöyle: “Çeşme Belediye Spor Kulübü’nün futbolcusu Ersin Aslantoğ’un AFDK’nın 26.04.2024 tarih ve E.2023-2024/1586 - K.2023-2024/1951 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Çeşme Belediye Spor Kulübü’nün futbolcusu Ersin Aslantoğ’un rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. maddesi uyarınca 4 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir” denildi.
Çeşmespor maçı öncesi grubumuzda ilk üç sıra ve puan durumu şöyle: 
Lider Tire 2021 FK 57 puan
Çeşme Belediyespor 55 puan
Belediye Bolvadin Termalspor 52 puan (Temsilcimizin 1 maçı eksik)
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER