© Medya 03

LİDER RAKİBİNİ YEDİ BİTİRDİ

Süper Amatör Ligin namağlup lideri Emirdağspor 9 maçından da galibiyetle ayrıldı. Bugün deplasmanda İscehisarspor ile karşılaşan Emirdağspor, rakibini 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 27’ye yükseltti.

Süper Amatör Ligde bu sezonda fırtına gibi esen Emirdağspor, bir rakibini daha farklı mağlup ederek 9. Maçından galibiyetle ayrıldı. 
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige tutunamayarak Süper Amatör Lige geri dönüş yapan İscehisarspor ile İscehisar’da karşı karşıya gelen Emirdağspor, rakibi karşısında galibiyete rahat uzandı. Her iki yarıda bulduğu gollerle İscehisarspor’u 7-0 mağlup eden lider Emirdağspor, 9 haftada rakip kaleleri 51 kez havalandırma başarısı gösterdi.
İLK YARIDA 3, İKİNCİ YARIDA 4 GOL BULDU
Deplasmanda oynamasına rağmen baştan sona rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Emirdağspor’da gol perdesini 23. dakikada Mehmet Ergüden açtı. 38. dakikada Kamil Can Akparlak'la farkı ikiye çıkartan Emirdağspor, 44. dakikada Hüseyin Şahin'in golüyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gollerine devam eden lider Emirdağspor, 51. Dakikada Yunus Emre Yılmaz, 66. dakikada Mehmet Erdem Kafkas, 72. dakikada Mustafa Öztürk, 88. dakikada Mehmet Erdem Kafkas’ın kaydettiği gollerle sahadan 7-0 galip ayrıldı.
Emirdağspor bu galibiyetle puanını 27’ye yükseltirken, İscehisarspor ise 10 puanda kaldı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER