© Medya 03

İkinci kez neden olmasın!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sandıklıspor, Pazar günü grupta namağlup liderlik koltuğunda oturan Kumluca Belediyespor’u konuk edecek. Ligin 5. Haftasında ilimize lider olarak gelen Burdur MAKÜ’yü koltuktan eden Sandıklıspor, aynı acıyı Kumluca Belediyespor’a da yaşatmak istiyor.

Teknik Direktörlüğe Ünsal Yaşar’ın gelmesiyle birlikte daha iyi futbol oynamaya başlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sandıklıspor, geçtiğimiz hafta Manavgat Belediyespor deplasmanında ilk 45 dakikada iyi mücadele etmesine rağmen, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle rakibine 2-0 mağlup olarak yeni hocası yönetiminde ilk mağlubiyetiyle tanışmıştı.
SANDIKLISPOR LİDER SEVİYOR
Alınan mağlubiyete rağmen ilk 45 dakikada ortaya konan futbol ile ilerleyen günler için umut veren Sandıklıspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde grubun namağlup lider takımı Kumluca Belediyespor’u konuk edecek. 8. Haftası geride kalan ligde 20 puanla zirvede olan Kumluca Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz Sandıklıspor, ligin 5. Haftasında ilimize gelen Burdur MAKÜ’yü mağlup ederek liderlik koltuğundan etmişti. Sandıklıspor, Pazar günü de iyi motive olarak güçlü rakibine aynı acıyı yaşatarak liderlik koltuğundan etmek istiyor.
Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Ünsal Yaşar yönetiminde sürdüren Sandıklıspor, tüm Sandıklıspor sevdalılarını şimdiden tribünlere davet ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER