© Medya 03

Türkiye şampiyon Akyüz’ü alkışlıyor!

Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu, Dünya Kung-Fu şampiyonu olan Necmettin Erbakan Akyüz’e madalya töreninde Filistin bayrağı açıp dabke dansı yaptığı için soruşturma açtığını duyurdu. Yaptığı hareketten pişman olmadığını açıklayan Akyüz’e sosyal medya üzerinden destek ise çığ gibi büyüyor.

Filistin’de soykırım yapan İsrail’e tepkiler Dünya genelinde devam ederken, Dünya Kung-Fu şampiyonu olan Necmettin Erbakan Akyüz ödül töreninde Filistin bayrağı açıp dabke dansıyla Filistin’e destek vermişti.
Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu Akyüz’e madalya töreninde yaptığı hareket nedeniyle soruşturma açarken, Dünya Şampiyonu sporcumuz Akyüz yaptığı hareketten pişman olmadığını ifade ederek şunları söyledi: "Belki de bu paylaşımla birlikte spor hayatım da bitti. Spor hayatımın bitmesi, başarılarımın elimden alınacak olması, ya da maddi kayıplarımdan dolayı hiç üzgün değilim. Kariyerim, sporum, param, şöhretim, Filistin’de hayatını kaybeden masumların hiçbirinden daha önemli değil. Ahiretime madalyamı, paramı götürmeyeceğim. Ahirete masumların elinden geldiğince sesi olmaya çalışmış, Allah’ın rızasını almış bir adam olarak gitmek isterim."
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER