© Medya 03

HEPİMİZ SİZLERLE GURUR DUYDUK

TEKNOFEST 2022 kapsamında düzenlenen yarışmalarda elde ettikleri başarılarla Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil eden Dumlupınar Bilim ve Sanat merkezi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

TEKNOFEST 2022 kapsamında düzenlenen yarışmada Arktik Halk İnuit Eskimolarının Yaşayışına Bir Bakış: Nanook Of The North (Kuzeyin Nanook'u) (1922) İsimli Projesiyle Türkiye Birinciliğini kazanan Kezban Deniz Çakıltaş, Arktik Bölge Egemenliğinde İnsan Bayrak Direkleri (Human Flagpoles) Modeli Ve Tehcir Uygulamalarının Rolü İsimli projesiyle Türkiye Üçüncülüğü kazanan  Kazım Fincankaya, Algoritmik Yapbozla Öğreniyorum Projemizle Türkiye Üçüncülüğünü kazanan Mehmet Ege Demir ve Ahmet Yiğit Küçükdere, danışman öğretmenleriyle birlikte Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; " Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz kazandıkları derecelerle hepimizi gururlandırdı. Öğrencilerimizin projelerini fikir aşamasından bu noktaya kadar destekleyen tüm idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emek veren öğrencilerimizi kutluyorum. İlimizde yapılan ve yapılacak olan tüm proje ve çalışmaları her aşamada destekliyoruz. Bu başarıların ilimizde artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER