© Medya 03

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI TOPLANTISI YAPILDI

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE OKUL MÜDÜRLERİYLE SENE BAŞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİREN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN YALÇIN, BU DEFA DA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILARI, ŞUBE MÜDÜRLERİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Geçtiğimiz günlerde Okul Müdürleriyle sene başı eğitim-öğretim yılı toplantısı gerçekleştiren Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, bu defa da İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya geldi.

Afyonkarahisar’ın eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek için sene başı eğitim-öğretim yılı toplantıları gerçekleştiren Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, dün İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle biraraya geldi.
YENİ ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürleri ilçelerinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçelerde yürütülen projeler, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı proje planlamaları, Merkezi sınavların değerlendirilmesi, DYK kursları ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.
İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin talep ve önerilerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın toplantıya katılan bütün müdürlere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER