© Medya 03

Bugün 1 yarın 5 maç oynanacak

7. haftası geride kalan Süper Amatör Ligde futbol heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Günün tek maçında Emirdağ’da Saat 15.00’de haftanın derbisinde Emirdağspor ile Susuz Belediyespor karşı karşıya gelecek. Yarın ise; ligde 5 maç oynanacak.


Süper Amatör Ligde haftalar ilerledikçe heyecanda artıyor. Lige iyi başlayan ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ligde fırtınalar estiren Emirdağspor 7’de 7 yaparak bu sezonda şampiyonluğun favori takımı olduğunu ispatlarken, son yılların en iyi çıkışını yaparak 7 maçta 6 galibiyet elde eden Susuz Belediyespor bugün Saat: 15.00’de Emirdağ’da haftanın derbisinde karşı karşıya gelecek. Spor kamouyunda Emirdağspor’un favori gösterildiği maçta konuk ekip Susuz Belediyespor ise sürpriz yaparak rakibine ilk puan kaybını yaşatmak istiyor.
YARIN 5 MAÇ OYNANACAK
Süper Amatör Ligde bugün tek maç oynanırken, yarın ise 5 karşılaşma oynanacak. Yarın ise ligin ikinci derbi mücadelesi olarak gösterilen karşılaşmada Şuhut Hisar Belediyespor ile Salar Belediyespor Şuhut’ta karşı karşıya gelecek. 3 ve 4. Sırayı paylaşan iki takımın mücadelesinin sonucu ise şimdiden merakla bekleniyor.
SÜPER AMATÖR LİGDE PAZAR GÜNÜN PROGRAMI İSE ŞU ŞEKİLDE:

KARŞIYAKA SPOR     ÇOBANLAR BELEDİYE SPOR  
ŞUHUT BELEDİYE HİSAR SPOR     SALAR BELEDİYE SPOR  
AFYORKARAHİSAR DEMİR SPOR     ÇAĞLAYAN BELEDİYE SPOR  
AYVALI SPOR     İSCEHİSAR SPOR  
ERKMEN SPOR     HOCALAR BELEDİYE SPOR

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER