© Medya 03

Bu takıma evinde birşeyler oluyor!

Son iki haftadır deplasmanda oynadığı futbolla parmak ısırtan HES İlaç Afyonspor, bugün sahasında konuk ettiği Esenler Erokspor karşısında adeta üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi bir oyun ortaya koydu. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada temsilcimiz rakibine 3-0 teslim oldu.

Önce AMEDspor deplasmanında ardından Çorum FK deplasmanında oynadığı futbol ve mücadelesiyle şapka çıkartan TFF 2.Lig temsilcimiz bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Esenler Erokspor’a son 15 dakikada kalesinde gördüğü gollerle 3-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI
Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin ilk 45 dakikasında her iki ekibin mücadelesinden de gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında tecrübeli Esenler Erokspor karşısında kalesinde zor anlar yaşayan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, kalesinde üç gol görmesine rağmen tecrübeli eldiven Anıl’ın başarılı kurtarışlarıyla farkı önledi.
Konuk ekip 71. Dakikada Alper Karaman, 78. Dakikada Sertaç Çam ve 90+5’de Zahit Fındık’ın golleriyle rahat bir galibiyete uzanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Temsilcimiz bu galibiyetle play-off yolunda büyük yara alırken, Esenler Erokspor zirve yarışında yara almadan evine döndü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER